Juku-Kalle loetles pahaselt rea kultuuritegelasi, kes kõik Keskerakonda kuuluvad.

Kus oli Juku-Kalle siis, kui näiteks Peeter Malkov, Elle Kull, Hannes Võrno või Kojamees IRLi astusid? Või siis, kui Onu Raivo (Raivo Järvi), Laine Jänes, Tarmo Leinatamm, Katrin Karisma-Krumm, Marju Länik või Paul-Eerik Rummo astusid Reformierakonda?

Niisiis, Juku-Kalle ei võitle parteistumise vastu, vaid ta järgib leierdatud poliitilist šablooni, mille kohaselt tuleb Keskerakonnale ja Edgar Savisaarele ära panna, et pildile saada ja valijate hääli püüda.

Seega, anname aga tuld! Samas võiks mitte hakata ajama mingisugust jama parteistumise vastasest aktsioonist.

Tarmo Kruusimäe alias Kojamehe süüdistused minu kui küüditamise pooldaja kohta on lausvale ja alatu laim. Lisaks tuletan talle meelde üht sissekannet Soccernet portaali foorumis kasutaja „kojamees” poolt:

“Noh kuramus küll, keda see häirib, et Leedu fännid on skinheadid ja et Leedu Jalgpalliliit veel vabandab. See näitab ikka selle riigi suutmatust ja suveräänsuse puudumist. Skinnidest Leedu fännid on ühed normaalsemad tegijad ja kauaaegsed Leedu Jalgpalli fännide alustalad. See on fakt, millega peaks arvestama nende “jalka funktsionäärid”. Ka Eesti skinne on paras hulk jalkafänne ja nad ei ole sugugi tilk törva meie mee potti. Ka Jalgpallihaigla loosung “ESTLAND ESTLAND ÜBER ALLES” kästi Lillekülas Pohlaku ettekirjutuste järgi maha vötta.“Madonna” seletas veel, et kõik saavad aru, millele see vihjab. Kui juba nii nutikad mehed on, las loevad siis minu neegri söbralikkust välja minu pruunist triibust trussikutel.”