Soovitavalt rohelist tooni. Nahksisu ei ole oluline, aga hea audiosüsteem võiks olla, sest me kuulame lastega kodus palju audioraamatuid ja autosõidul oleks neid ka kindlasti hea kuulata.

Kindlasti peab minu Volvol olema läbi salongi ulatuv suusakott, mida paljud autotootjad üldse ei paku. Aga Volvo on Põhjamaade auto ja seal juba teatakse, mis on suusatamine ja miks on talvel hea nelikvedu.
Ma tahaks väga sõita Volvoga, mis esindab skandinaaviapärast disaini selle kõige täiuslikumal kujul.

See on turvaline auto, mille ostaksin endale ja perele kõhklemata, kui mul vaid oleks selleks rahalised võimalused. Paraku mul pole ja sellepärast olengi lihtsalt kade nendele riigikogu liikmetele, kellel on olnud võimalus soetada selline esimese klassi sõidumugavust nautida lubav suksu. Kui riigikogulastel oligi valida, milline auto soetada, siis minu meelest nad tegid ainuvõimaliku ja õige otsuse. Hea maitse neil, mis muud.

Sõidan endiselt tööle ja koju bussiga ning suvel ilusa ilmaga ka jalgrattaga, kuid lootus istuda kord Volvo rooli jääb. Ehk õnnestub mul liisida kunagi riigikogu liikme kasutatud Volvo, sest Heimar Lenk ütles, et tema küll ei tea kedagi, kes kavatseks pärast auto kasutusrendi lõppemist selle jääkväärtusega välja osta, sest selleks ajaks on autod juba amortiseerunud.