Need
22.10.2012 08:43
õigused on riigikogu liikmetele antud, et teha tööd riigi hüvanguks. Kui riigimehelikkuse asemel sahkerdatakse ja vassitakse ja poetakse riigikogu puutumatuse kilbi taha, siis pole ka privileegid õigustatud. Praegu on kannatanud on ju riigikogu kui terviku maine. Või kuidas!?

tähelepanek
22.10.2012 07:11
Hea mõte säästa isikut nimega xxx ja kirjutada, et tegu on Kalev Lillo pinginaabriga riigikogus. Riigikogu plaani järgi on selleks Lauri Luik- noormees, kes parteile annetamist kommenteeris "Kuldmüntide müügiga." Huvitav, kas erakonna tagatuba hirmutas siis noort meest niipalju, et kapist väljatulemise asemel kuldmüntide müügist vaja rääkida oli? Või oli riigikogulase rahalised hüved tähtsamad kui südametunnistus. Mõlemad variandid on häbistaval kombel normiks vist saanud meie poliitika maastikul.

see on oluline
22.10.2012 08:00
See on väga hea, et need protokollid avalikustati. Kui Prokuratuuril polnud võimalik poliitikute ringkaitse tõttu edasi tegutseda, on pall nüüd valija käes. Igaühe kohus meist on need läbi uurida ja oma arvamus kujundada. Ja käituda vastavalt sellele valimistel.

bugaga
22.10.2012 07:58
ämm on meie demokraatia sümbol, selline tõrvikuga ämm

koll
22.10.2012 11:21
Mustamäed ei ehitatudki "arhitetuuriliseks pärliks", vaid ikka selleks, et inimestel oleks, kus elada. Igavene ta kindlasti ei ole.

Aga palun
22.10.2012 11:39
Kui Lapin omale mõne Mustamäe maja ostab siis lõhaku palju jaksab. Mustamäe majad kestavad seni kuni korterid asustatud on. Niipea kui majad hakkavad tühjaks jääma ning tühjade korterite võlad hakkavad ületama korteri väärtust siis võib isegi lammutamisele mõelda. Täna sellist olukorda pole.

Taibu
22.10.2012 11:31
Võimalus õhku lasta kadus koos korterite erastamisega - omaniku tahte vastaselt ei saa midagi õhku lasta. Kuna aga igal kortermajal on kümneid või isegi sadu omanikke, siis pole võimalik jõuda uue maja ehitamises üksmeelele, kõigil pole selleks rahagi. Mustamäe saatuseks on see, et korterid hakkavad vaikselt tühjaks jääma, kuni lõpuks ei suuda allesjäänud elanikud maju ülal pidada. Hoiaatavaid näiteid on vanadest kolhoosikeskustest ja Virumaa asulatest küllaga.

Mustamäelane
22.10.2012 11:33
Need 80datel ehitatud punastest tellistest hooned on raudbetoonkarkassil ja see lagunev tellis on fassaadikattematerjal. Aitaks uus ja parem tellis aga odavuse eesmärgil eelistatakse penoplasti.

Linn peab ehitama manöövermajad kuhu inimesed vahepeal kolida, tänapäeval on ehitamine päris kiire. Maja ette ja ümber parkimine on röövinud meie paneellinnakute kogu avaliku ruumi: elu pargitud autode vahel.

Twitter

Ahto Lobjakas ‏@lobjakas
Michal 3raudse järelvaates: kampsun, aga tôsisemalt loogika, et REs edasijôudmine maksab noortele tuhandeid eurosid. #noorepoliitikulaen?

Genka ‏@PaksBasilio
Kivil istus väike Kong. Mõtles, et ta üksi on. Koiva välja sirutas. Valge naise ära virutas.

Olav Osolin ‏@osokas
Päris kummaline on kuulata, kui reklaamist toituva kommertsTV saates soovitab saatejuht vaatajal reklaamipausi ajal külmkapi juurde minna.

Andres Tropp ‏@andrestropp
@JanekLuts Laari valitsus oli tubli kuna tal puudusid (halvad) eeskujud. Tänases Eestis liigub riigivalitsemine juba mööda raudteed.

Rain Kooli ‏@rainkooli
Kas te panete tähele, et 1990ndate algusele mõeldes tunnevad isiklikku süüd ja vastutust vaid kaks... naist. #martlaarivalitsus20

Olav Osolin ‏@osokas
Paavst kuulutas täna esimest korda pühakuks indiaanlase. Ma ei tea tema nime, aga ju ta ehk Väle Põder oli.