Teleka Pult
03.07.2012 06:21
Kujutan ette, kuidas TV3-st võistluste ülekanne välja nägema hakkab ... alustuseks 7 minutit reklaami, siis 15 minutit võistlust, siis 7-8 minutit reklaami ja siis uuesti 15-20 minutit võistlust... Aitähh! Mul on õnneks valida viie spordikanali vahel ja TV3 küll ligi ei tõmbaks.

whitepower
03.07.2012 08:08
Siis saab TV3 näidata vahepeal „Politseiakadeemiat“ või „Visa hinge“.

kaameliila
03.07.2012 09:03
Enn Oja kirjutas: „Mina poleks sentigi andnud ava- ja lõpupeo näitamiseks – mis pistmist on neil spordiga?“

Sport on teatavasti showbusiness ja selle juurde kuuluvad vältimatult ka erinevad sõuelemendid, ava- ja lõpudefileed, lippude heiskamised ja muu tilu-lilu. Pole ühtigi nii, et tulevad kokku ja üksnes kargavad. Sel on kindel põhjus muuta igavapoolsed sportlaste punnitamiste jälgimised vaheldusrikkamaks ja põnevamaks.

Mina, erinevalt sinust, vaatan kindlasti just need ava- ja lõpupeod ära, sporti vaatan sealt vahelt valikuliselt, sest suur osa tuima nühkimist sisaldavatest spordialadest ei paku mulle televaatajana seda igatsetud emotsiooni. Omad vaatan ära, teatejooksud ka ja ehk veel midagi. Tugitoolispordi asemel eelistan ise metsa sörkima minna, oluliselt kasulikumalt sisustatud aeg enda keha ja vaimu jaoks. :)

reede
03.07.2012 11:23
Riigiraadio ja riigitelevisioon ei peaks sporti näitama. Sport on äri ja see peaks olema tasuliste kanalite õigus, näidata spordivõistlusi.

Twitter

Genka ‏@PaksBasilio
Helistasin ühte asutusse. Kõnele vastas naisterahvas, kes ütles enne kui ma midagi öelda jõudsin:" Tere, palun vabandust, ma ei kuule!"

Martin Šmutov ‏@treiks
Rubriik "Turul kuuldud". Ostja: "Kas need maasikad on magusad?" Müüja: "Ei oska öelda, maasika maitsega on." Hea, et see selgeks sai.

Genka ‏@PaksBasilio
Kui Juhan Partsi nime murdosake vaadata, siis näete, et on kirjutatud hoopis Judas Priest.

Priit Luts ‏@priitluts
@PaksBasilio a tagurpidi oled lugenud?

Genka ‏@PaksBasilio
@priitluts :))

Max Kaur ‏@Max_Kaur
Max Kaur: alaealistele peaks keelama külastama Õllesummer! http://maxkaur.ee

Urmas ‏@ojaurm
Et alates Langi justiitsministriks saamisest on Eesti õigussüsteem saamatu nagu skaut lehmalüpsil ei tähenda, et valitseks kallutatud jõud.

Kaur Kender ‏@doctorkender
Kuna kliimasoojenemine on peatatud siis on jalgrattateed tallinnas arutu luksus: jäävabad 30 päeva aastas. Metrood on vaja.

Olav Osolin ‏@osokas
Teenisin EM-i ennustuse investeeringult 120%, ehk 12€ puhast. Kõlab nagu Eesti majanduse edulugu - kasv on fantastiline, aga raha ei ole.