Autodiagnostik
10.07.2012 07:49
Vastab suhteliselt tõele, aga probleem on meil arvatavasti selles, et tankides 5 liitrit saame 4,9 ja mida suurem kogus tankida, seda suurem on kadu. Probleem ei ole kütuses, vaid tanklates. Tuttaval oli 55 liitrine paak ja tanklas tankides mahtus paaki 62 liitrit. Ei tea kuidas?

Leo
10.07.2012 07:55
ostsin hiljuti Kuressaares bensiini kirjutas: „No ei saa autos olla – kohutav hais paneb pea valutama. Eks proovigu Soome tanklad sellist solki müüa.

Nuusuta vähem, bensiin on autosse tankimiseks.

Plazma
10.07.2012 07:58
Bensiinist ei tea midagi, aga sai paar aastat tagasi korra kuus Kemijärvi vahet sõidetud. Üllatus, üllatus: Eestist ostetud diislit kulus vähem kui Soomest ostetut. Täiesti tõenäoline, et bensiini kohta kehtib sama.

barbituraat
10.07.2012 08:11
See võib isegi õige olla, kuna bensiin on 90% ulatuses puhas nafta destillaat. Ülejäänu on kemikaalid, millega oktaanarvu tõstetakse. Soomes, Rootsis ja Saksamaal on need enamasti etanooli kui taastuvkütuse peale viidud. Selle kütteväärtus ja järelikult ka kulu on aga 30% madalam (kõrgem) kui destillaadil. Meil seevastu köetakse mingeid nitrolõhkeainete komponente ja metanooli sisse, samuti nagu Venemaal ja kütteväärtust pigem tõstetakse. See on aga mürk, mis torust läbi käies loodusesse alles jääb.

Twitter

Rain Kooli ‏@rainkooli
Pakun pealkirja. "KILLERÖÖPÄEV: Liikluses 24 tunniga kolm laipa!" (võib ka ÕUDNE, MIS TOIMUB, MÕRTSUKAUTOD vms)

Olav Osolin ‏@osokas
Taaramäe tiimi liige Remy Di Gregorio võeti täna vahi alla kahtlustatuna dopinguga kaubitsemises. Hotell otsiti läbi. Vaat sulle puhkepäeva!

andreaskaju ‏@andreaskaju
Endine #ISAF ülem tahab USAs ajateenistust: “@davidmwessel: Tom Ricks says Gen. McChrystal is right:Bring back the draft. http://www.nytimes.com/2012/07/10/opinion/lets-draft-our-kids.html”

robert kõrvits ‏@robertkorvits
Miks lennukites aknad nii imelikes kohtades on? Istud akna all, aga vaatad seina, sest üks aken on liiga ees ja teine liiga taga.

Olav Osolin ‏@osokas
@robertkorvits Sellepärast, et sa sõidad säästulennukis, kus on istmed kokku nihutatud. Sõida äriklassis ja mure lahtub. Ära koonerda!

robert kõrvits ‏@robertkorvits
@osokas Ma sõitsin Eesti lennukiga. Seal äriklassis ei olnud jalgadel küll rohkem ruumi. Ma ei koonerdanud, maksin kõik, mis mul oli.

Rein Raud ‏@reinraud
The meat stew the cannibals were offering him was suspiciously sweet, but he had no way of telling them about his diabetes. #vss

robert kõrvits ‏@robertkorvits
Heidy ja Jaanuse pärast peavad online toimetused pisipildi formaati muutma vist. http://pic.twitter.com/44u5wjuw

robert kõrvits ‏@robertkorvits
Leidsin soodsama mooduse - Jaanus peab hakkama kandma enda pildiga t-särki, siis on mõlema näod peal. Tegin visandi. http://pic.twitter.com/D1exN8Xo

Rain Kooli ‏@rainkooli
Pressiteade: "Teletorni sünnipäeval hüpatakse tornist alla". Suitsiiditurism - Eesti nišš? Meil on pankrannik, tuletorn.. #estoniathedeadend

Liisa Past ‏@LiisaPast
Hidden in Afghanistan: Soviet Veterans of a Previous War Compare and Tremble http://ti.me/NlC6Zu