Hea näide
21.06.2013 07:51
Hea näide sellest, et Reformierakond ja Keskerakond on ühe puu kaks erinevat haru, milledel on ühine vereringe: http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arvamus...

oi
21.06.2013 07:05
Kummaline on see, et USA käitub samamoodi Soomega. Soome president ja peaminister on soovinud kohtuda ja kraapinud USA võimukoridoride uksi samamoodi kümneid aastaid, aga ikka ja jälle teatab USA, et pole aega soomlaste jaoks. Samal ajal kohtuvad Eesti juhid USA juhtidega iga aastal.

Nõuka ajal
21.06.2013 08:50
Oli vist selline anekdoot. Küsimus: miks Brežnev Eestit ei külasta? Vastus: naine ei luba, sest kardab, et mees ei tule tagasi, nagu kõik teised, kes siia tulnud.

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Tervishoiuministeerium hoiatab - töötamine on kahjulik teie suvele!

kopiwaara ‏@kopiwaara
@ilvestoomas ütles juba jaanuaris, et veebikaamera tuleb kinni plaasterdada. http://www.f-secure.com/weblog/archives/00002570.html … pool aastat hiljem väidavad profid sama.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kokkuvõte Riiast: "Alguses põles vaikselt ja vaoshoitult, siis tuletõrjujad lõid sisse aknad ja uksed ning asi läks hulga lõbusamaks..."

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Tervishoiuministeerium hoiatab - töötamine on kahjulik teie suvele!

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas
Sellised näevad välja kuluaariläbirääkimised Euroopa Nõukogus. Teemaks muidugi tubakadirektiiv. pic.twitter.com/PEN2YD37Ms

Issand Jummal ‏@IssandJumal
@TaaviRoivas Kogunesite suitsupausile?

Marek Unt ‏@mrknt
Märkasin pealkirja "5 ways your hospital can use Instagram", keha läbis instinktiivne judin. #badideas

Rein Raud ‏@reinraud
Intellectual property can be owned only by those who have an intellect.