Viktor
26.08.2013 14:35
Rail Balticu kodulehel avaldatud trassikaartide kohta oodatakse septembrikuus kõikide inimeste ja huvigruppide arvamusi. Kõik variandid, mis sõelale on jäänud on reaalselt teostatavad ning väga palju korrektuure neis teha ei saa, suund ja trassi üldine asetsemine on selged. On aga mitmeid lõike, kus peab otsustama, milline on inimestele ja keskkonnale kõige mõistlikum variant.

Et siis teisisõnu - me kuulame teid küll ära, kuid lõpuks teeme ikka nii, nagu ise tahame. Argument, et trass koduõuest läbi minema hakkab, ei ole seega mingi argument. Peab vist mõne must-toonekure ja paar lendoravat ära kodustama....

tt
26.08.2013 15:30
Eesti on just kui muust maailmast ära lõigatud. Siia ei ole kerge saada kiirete ja piisava sagedusega ühenduste puudumise tõttu. Euroopaga ühendavad kiirteed puuduvad, rääkimata riigisisestest kiirteedest ja kaasaegsest raudteeühendusest. Ainus side muu maailmaga on lennujaam, aga seegi asub vaid Tallinnas ning lennud suurimatesse keskustesse toimuvad vaid paaril korral nädalas.

Selliste ühendustega riik ei ole jätkusuutlik ja varem või hiljem hakkab see majanduskasvu pidurdama. Sellises situatsioonis oleks eesti inimesel patt karta mõelda suurelt ja tulevikku suunatult!

Twitter

Andres Tropp ‏@andrestropp
Kui Randpere süüdistas täna sotse valimiskuludega vassimises, siis ta vist tegigi selle viimase sammu Savisaare vastase koalitsiooni loomisel.

Thomas Mell ‏@thomas_mell
Neli USA sõjalaeva Vahemere idaosas, @zbig hoiatab sekkumise eest, Venemaa lööb häirekella. Süüria ründamine pole varem nii reaalne olnud.

Argo Ideon ‏@archiei
Hongkongi Lasnamäe - mõnevõrra lasnamäem kui kohalik. http://is.gd/BM6qx8

Urmas ‏@ojaurm
Veel nädal puhkust ning siis hakkavad võõrutusnähud.

Hans Lõugas ‏@hanskan
Lühike sissejuhatus Lähis-Ida poliitikasse FInancial Timesis pic.twitter.com/NrF52uH9ge

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Madal palk kompenseeritakse tavaliselt suure vastutusega.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Kaitseväe teateid ei väljuta enam "teavitusosakond", vaid "strateegilise kommunikatsiooni osakond". Nüüd on ägedamad teated või?

God ‏@TheTweetOfGod
Most popular music should not be.