pius
03.09.2012 11:06
Sellel plakatil pole sõnagi sellest vene tüdrukute ja muudest jamadest. Seepärast küll ei saa aru miks Narva Keskerakondlik- nõukogulik linnavalitsus ning suur osa kommijatest on tagajalgadel. Kõik on vist kinni ajuehituses ja rikutusastmes.

vv
03.09.2012 10:51
Nõukogude Liit on Narvas täiesti olemas! Soovitan lugeda Narva elektrijaamade ametiühingu juhi sm Alekseejevi resoluutset hukkamõistu Juku-Kalle aktsioonile!
http://rus.delfi.ee/daily/virumaa/narvskij-energ...

Struula Maalt
03.09.2012 10:48
Hea Jevgeni, kui sina asud venelasena(?) „eestlaste“ poolele, siis mina asun eestlasena Narva venelaste poolele.

Kristafovitš teeb selge ja põhimõttelise vea, tõmmates lahkmeele lõhe A) rahvuseid pidi ja B) Eesti vabariigi võimu ja Narva kohaliku võimu vahele. See on rahvusliku vaenu külvamine, see on demagoogia.

„Vabatmees Juku“, keda Kristafovitš kaitsma sööstab, ei ole eestlaskonna esindaja; ta esindab iseennast, oma kitsast huvigruppi, ja neid nähtmatuid seal üleval, kellele on meeltmööda Juku-Kalle tembud.

Väidan rahulikult ja veendunult, et kogu see transparendiafäär seal Narvas oli vääritu, läbimõtlematu, mõttetu ja pikas perspektiivis idanaabriga suhteid halvendav. Tehke SWOT-analüüs, ja te peate minuga nõustuma.

Poliitika ja diplomaatia on võrreldavad peene malemängu või bridžiga, (vale)turaka mängija mõtlematul sirgjoonelisusel, millele kleebitakse just nagu õigustav „vabaduse“ kleeps, pole tõeliste tegijate seltskonda asja. Pullivennad jäävad pullivendadeks, end mõnuga meedias pildile sättides.

Nii et Kristafovitš on oma looga astunud reha otsa.

Twitter

Olav Osolin ‏@osokas
Tallinnas elab naisi 44164 võrra rohkem kui mehi. Kuna osa taate on jobud, ei tohiks vähegi arukamal mehel siin naise sebimisega muret olla.

Neeme Korv ‏@neemekorv
@henrikroonemaa @anvarsamost A ei pea tänasel päevalgi paika. Kella 10 ajal ulatus Narva mnt saba metodisti kirikuni. See on alles algus.

Meelis Mandel ‏@meelismandel
Teagi, kas rõõmustada või kurvastada, et Tallinnas hommikul ummikuid polnud.

henrikroonemaa ‏@henrikroonemaa
@anvarsamost Aha, ei teadnud. Tegelikult oleks päris mõtlemapanev, kui a) ummikuid ei tekiks või b) lõppeks ära see laste autodega kullerdamine.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
@henrikroonemaa Täna on enamasti aktused algusega kell 10, 11 ja 12.

henrikroonemaa ‏@henrikroonemaa
No mis värk on, kell on juba peaaegu 10, lapsed ammu koolis, aga ei ühtegi säutsu ummikute kohta?

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Sõitsin trammiga tööle, ummikuid ei näinud. Küll aga nägin aknast kõigi TV kanalite kaameraid neid paaniliselt joostes otsimas. Edu!

graafik ‏@graafik
@RaimoPoom Valestart, tipptund saabub alles mõne päeva pärast.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
@graafik Valelähe on üpris humoorikas. Hommikul Kuku raadio ka vahendas iga 5 minuti järel, mida nad liikuskaameratest EI näinud.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Juhtusin History Channelist vaatama üllatavalt nõukameelset II MS dokki. Lõpus selgus: produtsent Konstantin Ernst ja tellija Pervõi Kanal.

Liisa Past ‏@LiisaPast
Fall is officially here. Leaves turning colour and no cruise ships at port of Tallinn.