sügav paise
10.06.2013 08:35
Mitte skandaalidest, vaid pettustest ja valedest väsinud. Praegu avanevad paised ja mida rutem ning põhjalikumalt, seda kiiremini tervistub meie riik ja rahvas.

Lollidelt tuleb nende hääl ära võtta
10.06.2013 08:37
Poliitika ongi pidev võitlus ja iseenda müümine valijatele. Muide, ennast ise valgeteks nimetavate käed on mustad, lausa pigised.

Jääb vaid nõustuda
10.06.2013 08:47
Paratamatult heidavad ka iga üksiku tegemised kogu grupile halba varju. Muidugi soovib igaüks oma tegevust õigustada, kuid need õigustused ei oma kindlasti sellist kaalu, võrreldes juba sooritatud teo ilmsikstulekuga.

Lugupeetud president, meil siiski on demokraatia kriis, sest kuidas seda teisiti nimetada, kui selle nn demokraatliku maailmavaate ja riigikorralduse esindajad on ise esimesed eksijad oma esindatavate põhimõtete vastu. Iseäranis hale oleks nüüd see, et Rein Rauda hakatakse järjekordse ausa väljaütlemise eest kõikvõimalikul moel ruineerima. Kas meil siis kehtib arvamusvabadus või mitte?! Ja kas mitte igal vabal kodanikul ei ole õigust ja lausa põhiseaduslikku kohustust teha ettepanekuid ja avaldada arvamust ning osutada probleemidele ja pakkuda võimalikke lahendusi?!

Twitter

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Ilmselgelt on reformis rohekm zojakosmodemjanskajaid kui pavlikmorozoveid.

Priit Luts ‏@priitluts
Ei oskagi midagi öelda pic.twitter.com/UvsWWkzQfS

Urmas ‏@ojaurm
Kuna dress code ei luba Rootsi vedurijuhtidele shortse riietusid need kuumaga seelikutesse. Feministide kartuses ei julge keegi keelata.

Urmas ‏@ojaurm
EE võiks välja töötada ülikalli tuumarelva - selle jõudeseismine ei tekitaks mingit kriitikat. - http://majandus.delfi.ee/a/66264526  #õlitehas #kilgijaam

Andres Tropp ‏@andrestropp
Huvitav oleks teada kui palju kasutatakse PRISM programmi USA majandus ja kaubandushuvide edendamiseks?

Olav Osolin ‏@osokas
Tartu Ülikooli uus maskott "Sammas Paul" (ei ole nali) on kui ood demokraatlikult korraldatud loovkonkursile. Lahe! pic.twitter.com/2Wtlsj1Lcf

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Praeguseks on selge, et ligi viis protsenti häältest on võltsitud, aga ei, uusi valimisi pole vaja.

ahto lobjakas ‏@lobjakas
"US’s access to global personal data consigns the rest of the world’s cloud data to a “privacy Guantánamo Bay”." http://on.ft.com/19dMI9g

Yonah Eveline Model ‏@yonaheveline
#NSACalledToTellMe What Happens in Vegas, stays in our Utah data center.
Retweeted by Hans Lõugas

Rt Hon Jim Hacker MP ‏@JimHacker
We all make sacrifices for security: you gave up a small bit of privacy, my government forced to sacrifice its entire transparency agenda.

Sir Arnold Robinson ‏@SirArnold_GCMG
When the whistleblower is the biggest threat to national security one has to wonder how loud the whistle is...