keel
16.01.2013 07:19
Ükski keel, mida inimene valdab, ei ole liiast. Pigem tuleks haridustegelastel vaadata, miks eesti lapsed vene keelt ei omanda - on tegu kehvade õppemeetodite või õpetajatega.

Ma ei ole rahul meie koolides õpetatava vene keele tasemega. Projektipõhiselt ei ole võimalik keelt omandada ja minu meelest toimub see just nii. Keel on süsteem ning seda tuleb ka süsteemselt õpetada.

NP
16.01.2013 10:09
Loomulikult on iga keele valdamine väärtus omaette, aga iga võõrkeele selgeks õppimise taga on valik. Valik, mille käigus valitud keel tõrjub välja mõne teise. Kas see valik peab olema vaba? Aga loomulikult! Kes tahab, õppigu vene keelt: see on tema valik. Kuritegelik on, kui valikut hakatakse tegema inimese eest.

olen seda juba mitu aastat rääkinud
16.01.2013 07:16
Kuna Eesti on põhiliselt müüja ja vahendaja, siis edukas olemine eeldab ka vene keele oskust. Vene keelt kõnelevale inimesele ei saa eesti keeles toodet müüa...

Limey
16.01.2013 08:12
Asi on hoopis selles, et vene noored pingutavad selle nimel rohkem, et head haridust saada - muidu siinmail endale tulevikku ei loo.

Twitter

Tarmo Paju ‏@tarmopaju
Nagu näha oskasid enamik telepildita jäänuid eile ikkagi kvaliteetaega nautida - kommentaariumis.

Margo ‏@Margoko
Koostööpartner põhjendab teenuse 20% hinnatõusu elektrihinna tõusuga. Tervitused matemaaatikaõpetajatele.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Uus-Meremaal olla lambaid rohkem kui inimesi. Miks ma tunnen ühistranspordis end kui Uus-Meremaal?

Olav Osolin ‏@osokas
Kui Iive on miinuses, siis tähendab see ju ka seda, et maailma sünnib vähem virisevaid pensionäre.

Katrin K ‏@polaarkaru
Miks Savisaar raamatuid kirjutab, mida oma nime abil müüa? Kuulsustel on ju nt oma lõhnad ammu, miks mitte Edgar nr 5 ehk Viies (ode)Kolonn?