Tädi Maali
02.08.2012 13:17
Kindlasti on see maailmas ainulaadne kogemus. Kui Keskerakond oleks riigipumba juures, siis oleks ka Tallinn-Tartu maanteel vähemalt üks bussirada.

Myrakaru
02.08.2012 13:24
Äkki oleks odavam maha märkida Tallinnas autorajad. Kuluks vähem närvi ja värvi. Tähistada võiks neid kõigile arusaadavalt: NOBUS. :)

dront edward
02.08.2012 13:19
Kunagi oli jah plaan teha Tallinnasse ühistranspordi rajad, aga seda mitte teiste sõidukite radade arvelt. Kesikud on plaani elluviimise kilplasliku usinusega oma südameasjaks võtnud. Varsti näeme me tänavaid, kus on ainult BUS rajad. Samas võiks kesikute punt joonistada maha ka lennukite märgid, sest õhuruum tänavate kohal pole veel märgistatud.

Mida ma ette võtan selle kaose vältimiseks? Ostan endale taksoplafooni ja sõidan uhkelt ühistranspordi rajal.

Twitter

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Tundub nagu valmistaks Tallinna linnavalitsus topeltbussiradadega ette maandumisradu lennukitele... http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/delfi-fotod-estonia-puiesteel-laiub-korvuti-kaks-bussirada.d?id=64766234

Urmas ‏@ojaurm
Pruukis vaid Michalil osaleda valitsuse istungil interneti teel, kui New Yorgi börsil läksid arvutid jälle lolliks. #PM

Gerrit Mäesalu ‏@gerritmaesalu
Võrdsuse volinik Mari-Liis Sepper, kus sa oled? Ahhaa keskuse juhtum andis suurepärase PR-võimaluse.

Kaur Kender ‏@doctorkender
Äkki on Ahhaa mitte teaduskeskus vaid salajane Saientoloogia kirik? Nende seisukohad sobivad kindlasti kirikule paremini.

Urmas ‏@ojaurm
Peipsi kalurid töötasid välja uue põlvkonna kalapüügivõrgu, mis on plaanis tulevikus ühendada ülemaailmse kalapüügivõrguga.

Kaur Kender ‏@doctorkender
@priitluts Ahhaa pärast kurb. Tore keskus tundus. See, et nad defineerivad perekonda on väiklane ja labane. Või on see teaduslik nõiajaht?

Martin Šmutov ‏@treiks
"Kas telekast algab juba see põnev ja äge ala, kus mehed sünkroonis vette hüppavad?" On küsinud: mitte keegi mitte kunagi.

Andres Tropp ‏@andrestropp
ERR-i olümpiakommentaatorid on igatahes tõestanud, et nad suudavad Juurele ja Kivirähkile arvestatavat konkurentsi pakkuda #spordispämm

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Heimar Lenk avaldas just arvamust, et ehk Euroopa Keskpank devalveerib homme eurot. Seda ei selgita isegi täiskuu.