Janatoomikum
08.05.2012 13:50
Ja-jaa, alati on teised süüdi, küll Ansip, nüüd endised kolleegid.

Kesknädala lugeja
08.05.2012 14:41
Tegelikult on süüdi ka Ansip, Eesti fašistid, rahvusvaheline imperialism, NATO, EL ja lömitav õukonnameedia. No Pasaran!

Poliitbüroo
08.05.2012 16:08
Seltsimehed, tähelepanu! Meie ridadesse on imbunud kahjurlusega tegelevad vaenulikud elemendid!

Ants
08.05.2012 18:16
Keskerakond peaks ka oma liikmete vanglakulud kinni maksma, mitte jätma need riigi - maksumaksjate kanda.

Twitter

Peeter Helme ‏ @PeeterHelme
Henryk M. Broder Die Weltis: netikommid näitavad, et demokraatia ja idiotism ei pea olema vastandid, nad võivad teineteist ka täiendada.

Erki Peegel ‏ @ErkiPeegel
"Kui tuua analoogi tippspordiga, siis disain ei ole ettevõtjatele doping, vaid kvaliteetne massaaž, mis võimaldab lihaseid lõpuni pingutada"

Rain Kooli ‏ @rainkooli
Reinsalu peaks oma esinemismaneeridega midagi ette võtma. Ta näeb kõigil piltidel täna välja nagu lasuks ta õlul kogu maailma raskus. #irl

Anvar Samost ‏ @anvarsamost
Lennukit õhkida üritanud terrorist oli lõhkeaine peitnud (?) riietesse. Ei julge mõelda, mis edaspidi turvakontrollis toimuma hakkab.

Rain Kooli ‏ @rainkooli
Michal on PMs ka päris lõbus: Reinsalu on "ministrimaterjalist tehtud mees". Nagu Bauhofi leti taga: "Palun mulle 75 kg ministrimaterjali!"

Urmas ‏ @ojaurm
Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja arvates ei ole neeger enam neeger ja mustlane enam mustlane. Mult võetakse õigus vastupidiseks arvamuseks.

Rain Kooli ‏ @rainkooli
Korraks tundus, et Postimehes kirjutatakse Vändra Aveli suurest võlakoormast. Tegelikult oli juttu Vändra alevist. Ärka veel unise peaga.

Genka ‏ @PaksBasilio
Lisaks Kristiine Kaubanduskeskuse modelli valimisele kuulutan välja ka Pärnu mnt Westmani kaupluse missise ja R-Kioski misteri valimise

Kaupo Meiel ‏ @kaupomeiel
Meil uudisvood on vabad ja võimsalt mühavad.

Facebook

Peeter Võsa

Mulle tundub, et neil inimestel on õigus, kes ütlevad, et poliitika võib tappa inimese hinge. Igal juhul määrib see hinge. Nüüd - aasta seda komejanti kõrvalt vaadanuna saan aru, miks Hannes Võrno siit põgenes või miks Siiri Sisask asus tegutsema abivajajate toetuseks. Siit majast võibki vist saada kaela sellise karmavõla, et hoia ja keela. Aga võib ka võita.

Tõesti, see on laveerimine hea ja kurja piiril, kõige teravamal noateral, millelt kukkumine on üsna reaalne. See on mäng ülima inimlikkuse ja ülima alatuse hägusel piiril. Ma tõesti usun, et sellest mängust väljudes on võimalik kas tõsiselt isiklikus (hingelises) plaanis midagi väga olulist võita (millest ka teistele kasu on) või maha mängida kõik inimlik nii, et alles jääb ainult alatus.
Pisut kõhe, kas pole?