njh
14.03.2013 08:07
Naeruväärne, megaupload oli lihtsalt leht, kus inimesed said enda asju netti panna. Selliseid lehti on tõesti tuhandeid ning kuni neid kõiki pole kinni pandud ja miljoneid asjaga seotud intelligentseid IT-tehnikud pole vangi pandud, pole õigust ka üksikisikuid kinni panna.

Iga natukenegi mõistusega internetikasutaja leiab sekunditega kohti, kust tõmmata tasuta laule, filme või programme, aga ometi elavad muusikategijad ja näitlejad rikkuses. Piraatluse lõpetamiseks oleks vaja terve internet kinni panna. Vangistage pigem mõrvareid ja korrumpeerunud poliitikuid.

Qqlqr
14.03.2013 08:43
Megaupload on täpselt sama asik, nagu filesonic, hotfile, mediafire, depositfiles jne. Ehk nagu öeldi, siis neid webhost teenuse ehk netipangas oma andmete ja failide talletamise võimalust pakkuvaid firmasid on tuhandeid.

Teenusepakkuja ei saa tungida teenuseostja eraellu ja läbi vaadata kõike, mida teenuseostja üles laeb - see on privaatsuse rikkumine. Seega on absurdne karistada teenusepakkujat, liiati veel inimest kes on lihtsalt tööline, kes servereid hooldab ja neid käigus hoiab. See on sama absurdne, kui annan kellelegi korteri üürile, aga siis tuleb välja, et näiteks telekas, mis üürilisel seal on, oli kunagi varastatud ja nüüd tahetakse karistada hoopis mind. Absurd kuubis.

Twitter

Tõe Komissar ‏@toekomissar
IRL kalurite häältega on eestseisusesse valitud nii Kokk, kui ka esimeheks Reinsalu. Aga ainult Kärberg võtab vastutuse.

Kalle Palling ‏@KallePalling
VKG saavutas uue tehase töökindluse enam kui aastaga käivitamisest. Kiviõli käivitab juba aastaid. Pole imelik, et ka Enefit-280-l aega võtab.

Priit Luts ‏@priitluts
Ajakirjanik: kuidas eesti keele oskust hindate, on see perfektne või on parandamisruumi? Reinsalu: perfektse emakeelne vaste oleks täiuslik.

Taavi Eilat ‏@tahvinaf
SDE võib teha valimiskampaania: Vene Erakond - Neelatud! Demokraadid - Neelatud! Nüüd on meil uus siht: Eesti riik - Neelatud!

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kes on ummikus istunud, see jalgratturi üle ei naera. /Kesklinna/

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Tõde - sündmus, mida kinnitavad vähemalt kaks poliitbroilerit.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Veetsin 40 minutit jooksutrenažööril. Homme lülitan selle ka sisse.

Hannes Rumm ‏@HannesRummEL
"Kõrgemal kohal töötades veenduge alati, et teie all ei ole teisi inimesi," ütleb üks ohutusjuhend, mis ei kehti ilmselt ainult ehitusel.

Imre Kaas ‏@imrekaas
Tallinna kesklinn saab valimiste ajaks uued tähised. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=319109968210862&set=a.263700820418444.58827.263575177097675&type=1&theater …

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Only Estonia and Finland meet EU Directive for public admins to pay private sector bills within 30-day limit. http://euobserver.com/tickers/119402