to
20.06.2012 14:35
70 % toimikutest sisaldas kriminaalasja osas täiesti mõttetut materjali. Ehk taktika oli koormata kohtualuseid materiaalselt. Kuid kuna tegemist on Annusega, siis jaksas ta maksta. 99% Eesti elanikest oleks alla andnud ja end süüdi tunnistanud.

aga
20.06.2012 14:29
Kogu see maadevahetuse farss ei olnud ei Kapo ega prokuratuuri poolt õigusemõistmise hea tavaga kooskõlas. Kogu see farss oli üles ehitatud Rahvaliidu hävitamisele ja hävitamine pole mitte kunagi hea tavaga kooskõlas.

Draakon
20.06.2012 14:30
Maksumaksjad, tehke rahakotirauad laiemalt lahti, sest

"Riigiprokurörid valmistavad praegu ette apellatsiooni ringkonnakohtule esitamiseks," teatas riigiprokuratuuri avalike suhete juht Katrin Lunt.

ijk
20.06.2012 14:38
Teadsin, et 20 000 lehekülge süüdistusmaterjale, aga isegi 40 000??? Jaa, rahvakirjanikud Tammsaare ja Kivirähk jääksid sellist tellimustööd täites plindrisse...

sumo
20.06.2012 14:59
Kas oli lootustki võita advokatuuri raskekaalu mehi. Sama, mis panna tsikid Barutoga maadlema.

Twitter

Ott Järvela ‏@ottjarvela
Kas Kreekal on mingigi lootus Saksamaad võita? Daily Telegraphi ajakirjanik Henry Winter: ainult siis, kui Neueri asemel on väravas Merkel.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
"Mati Alaver: usun Toomas Annusesse" (E24) In spe: Villu Reiljan: usun Kristen Michalisse!

Rain Kooli ‏@rainkooli
"Autot ostes tuli välja, et võimalus on see veel soodsamalt saada." Hmm. "Ehitusfirmalt maja ostes selgus, et on võimalus see tasuta saada"?

Arto Aas ‏@ArtoAas
Kui ühe ristmiku remont suudab kogu kesklinna totaalselt umbe ajada, kas siis ühe täiesti uue ristmiku ehitus kaotaks ummikud igaveseks?:)

Priit Luts ‏@priitluts
Sahinad: riigikogus moodustati Volvo 25-liikmeline toetusrühm

Rain Kooli ‏@rainkooli
Volvo turundus peaks praegu kiirkorras kampaania tegema: "Tunne ennast rahvasaadikuna. Sullegi -20%!" Raudselt tasuks ära.

Urmas ‏@ojaurm
Ärge laske ennast nörritada kohtuotsustest! Rõõmustagem, et vaatamata KAPO ja meedia poolt väidetule pole meil tegelikult korruptsiooni!

Olav Osolin ‏@osokas
Mastodon: elu esimene metal-kontsert (3 x Metallica ei lähe arvesse). Ajuti päris intelligentne muss, väga proff esitus. Parem kui kantri.

Janek Luts ‏@JanekLuts
Tänane TubliTegija lühikursus: 1)Kui ma valetan, et valetasin, siis räägin ju tõtt!; 2) Kui ma ei räägi kogu tõde, siis ma ju ei valeta!

Helene Vetik ‏@uustuus
We live in the era of smart phones and stupid people.
(Sõna-sõnalt: „Elame tarkade telefonide ja lollide inimeste ajastul.“)