Jaakkk

19.02.2014 13:32

Noh, kritiseerijad. Saite oma valitsuse vahetuse. Ilmselt saate ka peagi aru, et olenemata valitsusest (erakonnast) läheb elu Eestis edasi ikka nii nagu läheb - seda nii heas kui ka halvas. Inimesed teevad riigi, mitte valitsus.

Twitter

Raimo Poom ‏@RaimoPoom

"Eesti on lausa seisakus. Eestil pole suuri eesmärke. Hoog on kadunud. Peame seda muutma." Hindame nüüd IRL-i 7 aastat valitsuses.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom

"Kavatsen europarlamendi mandaadi rakendada enamasti Eestis." Valige mind, kuigi ma ei saa europarlamendi töö sisust eriti aru?

Hajaveeb ‏@hajaveeb

Parima nukuteatri etenduse nominatsiooni võib saada ettekuulutatav valitsusvahetus

Tarmo Õuemaa ‏@ouemaa

Tunnen, et Maa gravitatsioon on ööga suurenenud. Eriti mõjub see mu habrastele silmalaugudele.

Hajaveeb ‏@hajaveeb

Poliitvaatleja tähelepanek - kui Kiievi kesklinnas on jätkuvalt tume suits tõusmas siis uut valitsusjuhti pole veel valitud

Anvar Samost ‏@anvarsamost

Võimalikult paljud Euroopa Liidu välisministrid peaksid kiiresti Kiievisse minema. Tallinnast läheb otselend täna kell 13.25.

Retweeted by andreaskaju

EPP ‏@EPP

.@VDombrovskis just submitted to Pres @JosephDaul his candidature to be the @EPP candidate for #EC President #EP2014 pic.twitter.com/zdUVlhk32N

Anne Applebaum ‏@anneapplebaum

Forget sanctions: freeze Yanukovych 's assets. No more Austrian vacations, London homes for criminals. Via @benjudah http://yanukovich.info

God ‏@TheTweetOfGod

Stop focusing on tiny made-up reasons to kill each other and start focusing on the enormous actual things that will kill all of you.

Rein Raud ‏@reinraud

What if TV stations would switch to the direct feed from Maydan for a minute after every 10 minutes of transmission from the Sochi Olympics?