tsinna
28.06.2012 07:35
Tegi seina varjatuks ja nüüd lobiseb teiste inimeste tervisest ainult paarisaja lähema sõbraga? No kuulge! Terviseandmed on väga privaatsed asjad, nendest ei tohi ka eravestluses rääkida. Ka andmekaitseinspektsiooni daam ei jaga matsu, kui ütleb, et õde ei tee vahet FB-l ja eravestlusel. Selles mõttes polegi ju vahet, sest see õde ei tohi ka sõbrannaga kohvitades oma patsientide haiguslugusid arutada! Arstid ja õed ei tohi konkreetse inimese tervisest oma perepeol lobiseda. Eesti on väike, kõik on kuidagi omavahel tuttavad.

Margus
28.06.2012 02:59
Mina leian, et selline artikkel on hädavajalik teadvustamaks mitte kõige teravamaid interneti avalikkusest ja info jäävusest. Seda, et info on avalik ja ei ole varjatud, on ka seesama Mark Zuckerberg öelnud. Praegusel juhul võiksid tolle lapse vanemad nõuda kahjutasu. Kuidagi on vaja inimesed vastutama panna enda tegude eest.

Twitter

Urmas ‏@ojaurm
"Estonian Airi lend hilineb..". Kuna Airi on naisenimi, siis see kõlab nagu "Vändra Aveli aktifoto paljastab..." #vilniustallinn

Taavi Eilat ‏@tahvinaf
Tweetimine võib kärpida sõnaosavust ja lausepikkust.

Urmas ‏@ojaurm
25. kohaga alustanud Riimuru tõuseb 10-võistluses iga alaga 1,25 kohta - seega on meil laupäeva õhtuks Euroopa meister kümnevõistluses!

Kurt Walter ‏@KurtValter
EAS, Arengufond, IT-kogukond, Estonian Air jne. Mitte kellegagi pole majandusminister rahul. Mida see ütleb tema enda kohta?

Genka ‏@PaksBasilio
Reporteri uus tase: uudisteankur juhatab sisse intervjuu iseendaga.

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Miks töötavad 2 nädalat tagasi üles kaevatud Gonsiori-Kreutzwaldi ristis foorid? A kuidas nad muidu aru saavad, kui kaabli läbi kaevavad.

Jüri Kaljundi ‏@jkaljundi
Imagine if one day at those Google/Apple events they announce a phone battery that lasts a whole day. Now that would be magic.

Imre Kaas ‏@imrekaas
Olen alati mõelnud, mida tähendab San Pellegrino. Nüüd tean - Püha Palverändur.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Kahju, et Maruste oma EPL-i kirjatükis loogiliselt lõpuni ei lähe - ka erakonda kuulumine peaks olema anonüümne. Ja riigikogus kott peas.

Peeter Marvet ‏@petskratt
Hooajaline ekskavaatorite populatsiooni kasv kesklinnas - kuni pojad pole veel roomikuid alla võtnud, rajavad emasloomad pesa kaitseks kraave.

Peeter Marvet ‏@petskratt
...peagi kasvavad murutraktoritena ringivuravatest kutsikatest majesteetlikud tänavaõgijad, leiavad kaaslase ja kaevavad tänavajupi pesaks

Urmas ‏@ojaurm
Uudis, et justiitsminister omab maadevahetuse skandaalist puhtana välja tulnud firmade aktsiaid peaks nende aktsiate väärtust veelgi tõstma?