Ivar NA-st
05.06.2013 09:02
Siin nõutakse riigi suuremat sekkumist lastetegemisse! Esiteks - tango tantsimiseks on vaja kahte inimest. Järelikult peaks riik Eesti maapiirkondade üksikutele meestele naised määrama. Just määrama, seaduse täie rangusega. Kui kuskil on mõni üksik mees, siis sellele määrab riik või kohalik omavalitsus naise. Toob talle kullerteenusega koju kätte ja paneb allkirja vastu paari.

Minule määras merevägi omal ajal abikaasaks meie koka, kaheksakordse meistri sambos, nii meeste kui naiste arvestuses. Selliselt, ma ütlen, hoolitses riik meie eest!

Lasteaiakohti tahate? Mind hammustas nõukogude lasteaias üks vanem rühmakaaslane, väga valus oli! Ja kasvataja ütles ainult, et hammusta siis vastu. See muutis minu väärtushinnanguid ja nii sai juba lasteaias minust tõeline mees, kes oli hiljem valmis teenima meie suurt kodumaad nõukogude armees.

Kui mind armees uuesti jalast hammustati (üks lõunaosariikide poiss utšebkas), siis ma juba teadsin, mida teha. Elu on võitlus!

Nõuan suuri nõukaaegseid lasteaedu koos sadistlike naiskasvatajatega tagasi, sest just sealt algab õige mehe kasvatamine!

Veel tahetakse, et riik tõstaks peretoetusi. Õige, pere ülalpidamine olgu riigi mure, kes peab selle lahendama, et pere oleks ülal peetud ja peretoetused korralikult välja makstud. Rootsis seda tehakse ja rahvastiku juurdekasvuga probleeme ei ole, eeslinnad õitsevad, inimesi kasvab juurde nagu murdu, iive on eeskujulik ja areneb rahvaste sõprus.

Welpe
05.06.2013 08:11
Ei ole isegi perekonnaministrit.

Ivar NA-st
05.06.2013 08:30
Siia ongi probleem maetud. Kui pannakse ametisse perekonnaminister, hakkavad kõik probleemid nagu võluväel lahenema ning perekonnaminister hakkab ellu viima sünnituskohustuse programmi elluviimist. Perekonnaministeeriumi olemasolul tunneb kodanik, et riik pole teda maha jätnud, vaid valvab tema üle WC-s, köögis ja magamistoas. :)

Twitter

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Olen kindel, et kõik erakonnad ootavad rõõmsas ärevuses, kuhu Ojuland avalduse toob.

Jörgen Siil ‏@jorgensiil
Kuuest Eurosaadikust on nüüdseks parteide liikmed vaid neli. Ülejäänutest on saanud (rohkem või vähem) sõltumatud

Issand Jummal ‏@IssandJumal
"Meie erakonna uinuv mõistus sünnitab viimasel ajal regulaarselt koletisi. Jätame selle ikka meie vaenlaste hooleks." #puhaskuld

Mart Kase ‏@martkase
Pole mitte midagi hullemat kui igavad tekstid. Igava sõnakasutuse ja mõttelennuga kirjutatud e-mailid. Ja nad julgevad veel neid avaldada.

Maris Uusna ‏@marisuusna
Rannas sobita tutvust naisega, kes pole päevitunud. Tal on puhkus alles ees.

Olav Osolin ‏@osokas
Kott sai kinga!

Urmas ‏@ojaurm
Kahjuks on Euroopa Parlamendis sama kord nagu meie riigiduumaski, et parteist said kinga, aga toolil võid edasi istuda. #KriastiinaZzzzzz

Madis Veskimeister ‏@pingviinitiivul
Taimi "Matrossov" Samblik, hea paralleel poliitmaastikult oleks ehk see va Ivor... ekssotsdemm, hilisem kesik, praegune poliitlaip, Oniksion.

Priit Koff ‏@priitkoff
@anvarsamost Nutikas turundusjuht ei kleebi uhkuseplakateid prügikastidele, olen mitu korda näinud uhkeid kodanikke sealt pudeleid otsimas.