“Ene Ergma ja Marju Lauristin tõeliselt intelligentsed ja targad naised ning Kristina Šmigun-Vähi oma tohutu tahtejõuga ja ka viimase aja võrratu oskusega suhelda pressiga,” kirjutas mina arvan ka.

“Ühiskonnateemadel peaks naistest kõige mõjukam olema Marju Lauristin. Ametikohalt kõige mõjukamal positsioonil peaks olema Kersti Kaljulaid. Majanduses peaks olema kõige mõjukam Tiina Mõis,” arvab Mihkel.

“Nõustun paljude arvamusega, et kõige asjalikum, tegusam ja oma tegemistes sihikindel naine on Tiina Mõis! Õnnitlused talle ja kõigile teistele eesti naistele!” kirjutas Uku.

“Mõjukus? Ühiskondlikus mõttes kindlasti Marju Lauristin, Ene Ergma, Tiina Mõis. Samas aga on kõige mõjukamad naised need, kes praegusel kehval ajal suudavad oma peret koos hoida, olla toeks oma mehele — st. lihtne eesti naine! Palju vaprust ja jõudu kõigile tublidele naistele! Ilusat naistepäeva!” oli ka blin valikuga nõus, kui hindab sellegipoolest kõikide naiste tublidust.

Lisake eelpoolmainitutele nimetati mitmeid kordi ka Evelin Ilvest, Kristina Šmigun-Vähit, Kadri Liiki ja Barbi Pilvret.

“Usun, et mõjuavaldab hetkel siiski kõige rohkem Kristiina Šmigun-Vähi, kuna tegemategemisi jälgivad kõik suud lahti ja süda puperdamas, jättes seks ajaksoma toimingud-tegemised pooleli,” arvab ykkonen.

paks peab kõige mõjukamaks eesti naiseks aga Evelin Ilvest.
“See lugupeetav ja meeldiv daam on ainuke, kes suudab oma tegevusega, tahtejõuga ja meeldiva välimusega selle eriti suure ja eriti targa Eesti rahva pöördese ajada. Seda muidugi nn meedia abiga. Tähendab, ta mõjub. Kas siis kadedusest või heatahtlikkusest lähtudes, aga mõjub.”

Muidugi ei jäänud nimekirjast välja ka kõiksugused seltskonnategelased, nagu Anu Saagim, Anna-Maria Galojan, Krista Lesin ja Anni Arro. Kõige enam neist saigi hääli skandaalitar Saagim, kesse kohta ab arvab järgmist: “Anu Saagim — nii kui kuskil nägu näitab, kirjutavad KÕIK Eesti ajalehed, ajakirjad ja uudisteportaalid sellest kohe kaksnädalat.”


Paljud kommentaatorid peavad kõige mõjukamateks aga tavalisi eesti naisi, kes vaatamata raskustele eluga hakkama saavad.

“Eesti mõjukam naine on tavaline eestlannast pereema. Kui tekivad eluraskused, ei hülga ta peret ja üksi jäädes kasvatab oma lapsed üles. Jaksu ja tervist talle!” kirjutas eestlanna.