Teemat arendatakse erinevate blogidesissekannetena pidevalt edasi. On neid, kes põevad homoõiguste foobiat ja teisi, kes ei suuda mõista, miks homodesse sallivalt ei suhtuta. Kirjutatakse ka, et homodel puudub emainstinkt, millele muidugi vastatakse, et ka heteromeestel puudub emainstinkt.

Kas samast soost paaridele peaks siiski andma võimaluse lapsendamiseks? Selle lingi alt võib leida loo sellest, mis võib juhtuda, kui seadus samasoolistel lapsendada ei lase.

Ka pedofiilia pole teemana blogides sugugi vaibunud. Kas pedofiilia on kaasaegsete trendiinimeste uus hobi, küsitakse provotseerivalt siin. Vastaksime, et pigem on see olnud teema, millest siiani pole julgetud rääkida.

Aga praegu juba räägitakse. Kas pedofiilial on kristlikud jäljed — kristlik maailm on ju üks ütlemata suur meestekeskne geimaailm. Siin jällegi kirjutatakse, kuidas suhtuvad tänapäeva noored internetisuhtlustesse ja pedofiiliasse. Selles blogikirjutises kutsutakse aga üles lahti ütlema pedofiilist sõpradest.

Tasakaalu huvides peab muidugi nentima, et sugugi mitte kõik blogid ei lähe kaasa eelnevate teemadega.

Lähenevad jõulud on toonud  blogidesse teatud melanhoolse noodi. Tuleb välja, et meist paljudel on mõnikümmend aastat tagasi olnud hoopis teistsugused jõulud, kui täna.

Nii meenutataksegi lapsepõlve jõulu- ja rublaaega ning küsitakse, kumb on siis õige, kas punane või sinine jõuluvana või näärivana?

Kutsutakse ka nääri- ja jõuluehete näitusele, kus on välja pandud kuuseehted aastatest 1940-1980.

Et jõulud on ka heategude aeg, siis palutakse selles blogis aidata lastekodulapsi ja annetada neile lauamänge.