Homoseksualismi üritatakse näidata kui kaasasündinud omadust. Mõned väidavad, et igaühe sees on olemas omasooiharus. See on moonutatud tõde. Tõe moondumine seisneb selles, et igaühe sees peitub ka mõrvar, vägistaja ja muud sellised koledad tegelased. Teisisõnu, inimloomus on patune.

Kas me peame patu suhtes tolerantsed olema? Vastus on ilmne — ei pea. Jeesus ütles selgelt, et peame radikaalselt olema igasuguse patu vastu ja sellest pöörduma.

Kas on võimalik pöörduda pattudest? On võimalik! Kas see on raske? Ei ole. Mis selleks vaja on? Tunnistada, et oled patune,ja otsustada pöörduda Taevase Isa poole, ja paluda andeks ja kutsuda Jeesus oma südamesse elama.

See on esimene samm. Selle sammuni on raskem jõuda. Jälkuse propagandistid üritavad selle sammuni jõudmist eriti raskeks teha. Kuidas?

1) patt on sõnakuulmatus Jumala suhtes, seega tuleb jälkus ja nurjatus samasoo esindajate vahel nimetada probleemiks. Patust tuleb pöörduda, meelt saab parandata, aga probleemiga inimestele tuntakse kaasa ja lohutatakse.

2) tuleb iga hinna eest panna inimesi uskuma valesse, et homoseksuaalsus on inimese tahtele allumatu soodumus või orientatsioon. Sellel teoorial pole vettpidavat tõestust ja seda ei tule ka.

3) tolerantsus teistsuguste inimeste suhtes. Andekad valedepunujad väidavad nüüd, et nagu naha värvi ei saa valida, ei sa ka oma seksuaalsust suunata. Nii üritatakse seostada rassism ja homoviha.

4) tõe summutamine. Seadustega üritatakse sätestada jälkuse tegijate õigused ülemuslikuna.

See pole patu reklaamijate arsenali täielik nimistu. See on jäämäe veepealne tipp.

Tõde on kummutamatu ja lihtne — homoseksualism on patt ning võimalik on meelt parandada.