Jumala sõna ei aegu kunagi ja hävine iialgi! Just piibel ongi kasutusjuhend, sest jumal on meid loonud. Ja see on olemas ka eesti keeles. Miks tehakse katset vähendada piibli autoriteeti? Miks on piibel ohtlik homojälkuse edendajatele? Miks üritatakse musta valgeks rääkida?

Öeldakse, et tõde on valus kuulata. Millist tõde on homoseksuaalsetel valus kuulata? Meie kasutusjuhend — piibel — ütleb selgelt: samasooliste seksuaalsed suhted on jäledus ja selliste asjade pärast tuleb jumala viha rahva peale.

Piibel toob kõigi teiste pattude seast eriliselt välja samasooliste seksuaalsuhted. Homoseksualismi massiline propageerimine näitab, kui lähedal me oleme kohtumõistmisele, millest samuti jumal meid oma sõnas ette hoiatab. Meenutagem Soodomat ja Komorrat.

Seda muinasjuttu räägi oma lastele — meie ju ei ole usklikud, ütlevad mõned. Ma ei usu, sest ma ei saa aru. Ma ei saa aru, sest ma pole näinud. See on umbes samasugune faktide eiramine kui öelda, et ma ei usu maa külgetõmbejõudu, sest ma ei saa sellest aru ja pole seda näinud.

Jumal ütleb väga lihtsalt, et kogu loodu on looja olemasolu tunnistus. Arusaamine on võimalik samavõrd kui üritus kogu ookeani vett sõrmkübarasse mahutada — nii palju kõrgema inimesest on jumala teed ja mõtted. Kuid tema sõna on lihtne ja arusaadav igaühele. Jehoova korraldused on õiglased, need rõõmustavad südant; Jehoova käsk on selge, see valgustab silmi. Jumala iga sõna on selge, tema on kilbiks neile, kes otsivad temalt kaitset.

Kas homoteema on ülepaisutatud? Ei ole, sest see on patupüramiidi tipp — hullemat jäledust enam olla ei saa. Ühiskonnad, kus sellist jälkust peetakse normaalseks, on ennast pikka aega ka kõigi teiste pattudega harjutatud. Sellise rõveduse taunimata jätmine valitsuse poolt näitab üldist suhtumist jumalasse.

Mõned ütlevad, et ma pole usklik, aga homoseksualismi pean jälgiks sellegipoolest. Põhjus, miks sa tunned jälkust on see, et jumala vaim tunnistab sulle tõde. Kui sa aga ei pöördu ära oma pattudest, siis pole välistatud, et su oma lapsed hakkavad selle jälkusega tegelema.