Pingil on oma senistest kogemustest ette näidata Kalev Meedia põhjalaskmine ajakirjanduse toimemehhanismide mittetundmise tõttu, aga nimelt temaga seostatakse ka kurikuulsat K-kohukest, mis mäletatavasti mõisteti õigeks väärteo tunnuste puudumise tõttu. Avalikus teadvuses on K-kohuke jäänud poliitilise reklaami klassikaliseks jokk-juhtumiks, mida tuuakse ette kui juriidilisest korrektset, ent avalikku õiglustunnet sügavalt riivavat ettevõtmist.

Et Savisaar täidab ma nõunike kohti muudel alustel kui tegeliku nõustamise vajadus, on ammugi ilmne. On ju linnavalitsuse palgal ka kaks ninja-tüdrukut: Katrin Siska ja Lenna Kuurmaa, kelle tegelik ülesanne on ajendada linnavalitsuse tegelikelt probleemidelt tähelepanu kõrvale juhtivate uudiste tootmist ning pakkuda lihtsalt silmailu.

Millised on Pingi ülesanded linnavalitsuses tegelikult, on segane, sest sotsiaalvaldkonnas ei pruugi uute K-kohukeste väljatöötamine just kuigi perspektiivikas tegevusala olla. Kui aga seni leidus veel mõni, kellele Kalev Meedia sidemed Keskerakonnaga küllalt ilmsed ei olnud, siis Pingi palkamisega peaksid sotid lõplikult selged olema. K-Kohukese-mees on viimaks jõudnud oma tõelise leivaisa palgale.