Viimasele järgneb tavaliselt põhjalikum arutelu selle tegevusega seotud detailide üle. Hoolimata sellest, et igale lausrumalusele ei peakski vastama, tahaksin ma siinkohal siiski mõned asjad selgeks teha.

Esiteks, homod ei ole pedofiilid. Erandeid muidugi on, kuid kuna ülemaailmselt tuntud statistika järgi on 80 protsenti väärkoheldud lastest tüdrukud, kaldun ma miskipärast arvama, et suurem osa pedofiilidest on heteroseksuaalsed.

See, mida kaks (või enam) vastutusealist inimest omal vabal tahtel koos teevad, on juba nende endi asi ja teistel pole siin midagi torkida. Tuletan siinkohal meelde, et vastavalt kehtivale Karistusseadustiku paragrahvidele 144 ja 145 loetakse seksuaalses mõttes vastutusealiseks 14-aastasi ja vanemaid isikuid. Kui see alampiir lugejale liiga madal tundub, siis süüdistatagu selles parlamentääre, mitte homosid.

Teiseks, enamik homosid ei tegele anaalseksiga, igatahes mitte rohkem kui mõned korrad elus. Erandeid, jällegi, muidugi leidub. Nagu ka heteroseksuaalsete seas. Nii et paluks lõpetada homode alusetu süüdistamine räpastes fekaalimängudes või lihtsalt vaadata vähem temaatilist pornot (kust mujalt need "kõiketeadvad" kommenteerijad oma ideid ikka saavad).

Ja kolmandaks, mõtelge selle peale, kallid püha viha täis kommenteerijad, et lisaks töö ajal internetis surfavatele eakaaslastele loevad teie kommentaare ka lapsed. Kas teie eesmärk ongi lastest samasugused homofoobikud kasvatada? Sellisel juhul on tegu räige alaealiste mõjutamisega ning kus on lastekaitse silmad!?