Ja eks olekski ju kurb, kui Keskerakonna higi ja vaevaga — küll linna rahaga — üles ehitatud meediaimpeerium peaks kellelegi teisele jääma. Propagandamasina väljatöötamiseks ja käigushoidmiseks tehtud investeeringud on nii suured, et oleks patt säärast väljundit mõne teise partei kätesse jätta. Kes kindlasti ka ei kõhkleks seda oma erakonna eduks kasutamast.

Keskerakonna ainuvõimu vastu Tallinnas on teistel erakondadel väga raske võidelda, sest Keskerakond on ainus, kellel on siinse vene inimesega suhtlemise traditsioon. Tähtsuseta pole ka koostöö Ühtse Venemaaga, teistel erakondadel pole valijatele midagi võrreldavat ette näidata.

Missuguseks võib kujuneda Savisaare interaktiivne promosaade Balti Esimeses Kanalis, sellest saime aimu juba Kalev Spordi vahendusel. Keskerakond hoolis nii väga, et Savisaar arvas omast peast ära ka need televaatajate küsimused, mida ta ei kuulnud, ning muudkui vastas. Vene kanal säästab Savisaart arvatavasti piinlikest tehnilistest apsudest.

Aga on ju veel Kesknädal ja linnaosalehed, Tele-Tallinn ja Pealinn. Opositsioon karjub, ajalehed pahandavad, aga Keskerakond ainult suurendab propagandasummasid. Kuskilt ei paista aga ühtegi jõudu, mis takistaks valijate ajusid nende endi raha eest pesemast.