Iga kirjutatud rivi taga on inimene. Kirjutatakse üksteisele, sugulastele, ka võõramatele lugejatele. Mitmed blogijad on omavahel tuttavad. Siiski “tunneb” enamus blogipidajaid üksteist ainult kaudselt, kirjutatud ridade kaudu.

Kas virtuaalsest elust võib saada päristutvus? Kindlasti.

Mõned blogipidajad on silmast silma tuttavaks saanud või planeerivad kokkusaamisi.

Näiteks kirjutati selles blogis, kuidas kunagistest Delfi blogidest alanud tutvus viis sellel suvel silmast-silma nägemiseni. Et teatud kahtlusemoment selliste kokkusaamiste eel siiski olemas on, kirjutab sama kokkusaamise teine osapool.

Kindla temaatikaga kokkutulekuid on samuti tulemas ja olnud.

Eesti Vikipeedia koostajad said kokku Saaremaal ning feministid kunstikonverentsi raameis Nõval. Tehikahuvilised kogunevad OpenCoffee Club nime all Tallinnas.

Ka filmidest blogijad planeerivad oma kokkutulekut ning skeptiku blogi teatab astronoomiahuviliste tulevasest kokkusaamisest.

Kui Folk jäi minevikku, kogunesid laululava ette need, kes tahtsid näha Madonnat, kuulda tema muusikat ja olla tunnistajaks šõule. Ka blogimaastikul vallandus Madonna-hüsteeria.

Kas Madonna on bränd, surematu nähtus? Kirjutasid need, kes ei läinud, peamiselt sellest, miks ei läinud. Kontserdil olnud jagunesid omakorda mitmeks — kellele ei meeldinud; kes olid rahul, aga oleks tahtnud midagi paremat, kes kiitis ja jagas kontserdist positiivseid muljeid.

Uued nädalad toovad kaasa uusi kohtumisi. Näiteks Mereblog kutsub kõiki eestlasi augusti viimasel laupäeval mere äärde muinastulede öösse.