Tolakolmiku võitu sepistati pikalt ette. Vana-aastaõhtul täitsid Hannes Võrno, Peeter Oja ja Tarmo Leinatamm peaaegu kogu avalik-õigusliku televisiooni eetriaja, sellele eelnes võimas reklaamikampaania ETV-s endas ja teistes meediakanalites. Allpool-vööd-naljade vahel tuli muude muusikaklippide seas ka “Leto svet”. ETV pakub praegugi vaatamiseks vanu “Kreisiraadio” nalju.

Aga vähe sellest: pundile anti sõna Vikerraadio nõuandesaates, kus nad vastasid kuulajate küsimustele absurdivõtmes. Terve 1. jaanuari mulises kolmik Kuku raadios.

Ja Kreisiraadio meeste show läheb muudkui edasi. Võrnol on lisaks miljonimängule algamas uus pihtimissari; Leinatammel tulevad uued sarjad nii ETV-s kui Kanal 2-s ning alles lõi ta kaasa TV3 tõsielusaates. Ka “Ärapanija” Peeter Oja tegutseb paralleelselt raadiomehena.

Ent kui Eestis töötab Kreisiraadio eduks kaasa tegijate tuntus ka muu tegevuse kaudu, siis Euroopa silmis ei loe see tuhkagi. Pealegi on kahtlane, kas näiteks Borati nalju mõistvale Euroopale Kreisiraadio huumor peale läheb. Isegi suure hulga eestlaste meelest pole trio isegi mitte naljakas, muusugusest läbilöögivõimest rääkimata. Ürituse enda naeruvääristamisega püünele pääsemise asemel võib Eurovisiooni-hullusest raskelt nakatanud Eesti hoopis ennast lolliks teha.