Praegu on tal vaja, et rahval tema kiiruseületamine meelest ära läheks, ja selle pärast räägib tema aia asemel aiaaugust. Et varsti on pankrot majas ja kõik, kes on üle jõu elanud, peavad hambad varna panema: süüa tuleb kartulikoori ja elama tuleb minna kuuse alla, sest pank tuleb ja võtab teie kodu ära.

Aga sealsamas kappab kaunil kimlil kohale Savisaar ise, ja kirjutab teie halvad laenud korstnasse, st riik maksab need kinni. Sest riik peab ju oma kodanikke kaitsma, ja riik, see ongi Savisaar. Mis sellest, et ta on praegu opositsioonis. Linnas laamendab, aga Toompeal sebivad ju oravad ringi.

Ent kas mitte teie ise, härra Savisaar, ei osalenud isiklikult inimeste laenuhullusse nakatamises? Kes lubas enne valimisi riigiametnikule 25 000 krooni kuus? Vaene riigiametnik jäi uskuma ja võttis laenu. Eks paljud juba saagi riigisektoris seda palka ja kõvasti rohkemgi — aga mitte tänu teile!

Majandus kasvas igatahes ilma Savisaareta. Oleks kasvanud ka ilma Ansipita! See, et Ansip Eesti majandusele edu tõi, on sama loll jutt kui too, et Rüütel viis Eesti NATO-sse ja Euroopa Liitu. Ja majandus hakkab langema kah ilma Savisaare ja Ansipita — iseoma seaduste järgi nagu igal pool maailmas.

Aga Savisaar võiks majanduse torkimise asemel endale liikluseeskirja selgeks teha. Sest näe, Jaanus Marrandil võeti luba ära, Tanel Padar jäi ka jalameheks — asi neil ka Savisaarel mõneks ajaks rooliistumine keelata. Pokri pole teda vaja pista, tal ei pea tervis vastu ja siis hakkab veel hullemaid jutte ajama, aga autoga sõita pole säärasel küll vaja.