ERR-i uudisteportaali andmetel lõpetas politsei kehalise väärkohtlemise tunnustel käivitatud kriminaaluurimise prokuratuuri loal, kuna ei leidnud Kilgi tegevuses kuriteokoosseisu.

Viisitamme sõnul tekitas Kilk talle kõrvalestast pigistades ja õlavarrest käega kinni võttes valu.

Kriminaalasja lõpetamise määruses aga märgitakse, et riigikohtu praktika kohaselt ei saa valu tuvastamisel lähtuda ainult kannatanu hinnangust, vaid valu kui tagajärg peab tunduma reaalne ka keskmisele kõrvalseisjale.

"Inimeste valulävi on küll erinev, kuid kõrvalestast pigistamine ja õlavarrest hoidmine reeglina valu ei tekitada," märgitakse määruses.

Ärimees Rein Kilgile kuuluvas Zelluloosi Kinnisvaras ametis olnud Mart Viisitamme sõnul sattus ta mullu detsembris koosolekul advokaadibüroos Kilgi füüsilise rünnaku alla.

Viisitamm märkis, et Kilk süüdistas teda koosolekul alusetult valedes äriotsustes, kuigi ta on enda sõnul kõiges Kilgi enda juhtnööre järginud.

Politsei käivitas kriminaalmenetluse, et kontrollida väiteid ärimees Rein Kilgi vägivallatsemisest Mart Viisitammega karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.