Arvatavasti mõni kaak, kes möödaminnes ka kõiksugu muid sigadusi korda saadab, oli esimene reaktsioon. Kuna selliselt “märgistatud” autosid tekkis iga ööga juurde, jäi selline sigatsemine enda ja naabri auto kallal lõpuks autoomanikele silma.

Majaelanikud hakkasidki asja uurima ning selgus, et keegi rikub autosid, mis seisavad just ühel kindlal alal — vastasmaja küljel. Ainus loogiline mõte oli see, et selline pätt tuleb kiiremas korras kätte saada.

Polnud midagi lihtsamat, kui seada õhtul üles kaamera. Mis siis selgus? See pätt pole keegi muu kui üks vanaproua! Kuigi proua on sellisele inimesele küll vaieldamatult liigne tiitel. Huligaan!

Igal hommikul kella 6.30 paiku väljus ta majast (täpsustamiseks pean mainima, et ei, need autod ei jäänud isegi tema akna alla, pool maja jäi vahele). Käes lähedalasuva marketi kilekott ning
kokkukeeratud ajaleht. Esmalt kohmitses natuke, et näha, ega keegi samal ajal temaga koos ei hakka liikuma. Jõudes maja nurgale ja nähes, et ka mõni auto seal pargib, vaatas ringi, sahistas ajalehe vahelt terariista välja ning suundus sellega otsejoones mööda auto külge liikuma — ikka korralikult ja tugevasti.

Järgmisel päeval seati naabrite poolt üles ühisvaritsus, et korrarikkuja otse teolt tabada, vara rikkumine jäädvustada ning politseile üle anda. Mõeldud tehtud. Kindlasti teid huvitab, mis oli temapoolne põhjendus asjale, meid huvitas ka. Selleks oli: “No mis nad siis pargivad siia!”

Seega iial ei tea, milline õelus võib peituda vanemas ja “targemas” generatsioonis või milliseid relvi nende kokkukeeratud ajalehe vahelt võib leida. Ehk tunnete oma naabrigi siinkohal ära? Meie jääme õiglast kohtuotsust ootama.”

Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitas Delfile, et Mustamäe teel tabasid aktiivsed elanikud üht autot kriipinud vanema naise ming politsei alustas väärteomenetlust. Kui palju kriimustatud autosid naise hingel on, ei osanud pressiesindaja veel öelda.