Politseile teatati sellest juhtumist möödunud aasta 8. augustil kella 20.25 paiku. Liiklusõnnetus juhtus Rae vallas Assaku alevikus Järve teel.

Keegi õnnetuses viga ei saanud, kuid kuna osapooled ei saanud esialgu kokkuleppele süüdlases, võeti ühendust politseiga. Hiljem siiski jõuti kokkuleppele ja vormistati dokumendid kindlustuste jaoks.

Põhja prefektuuri liiklusjärelvalvekeskuse juht Elari Kasemets tõdes, et kohates liikluses agressiivset autojuhti, on kõige õigem järgida rahvatarkust „Targem annab järele“.

Agressiivne käitumine liikluses on tema sõnul ohtlik ja võib lõppeda etteaimamatute tagajärgedega. Liikluses on esmatähtsad enda turvalisus ja kaasliiklejate ohutuse tagamine, mitte oma õiguse kehtestamine.

"Ka sellest videost olid näha teeservas liikuvad jalakäijad ning oli vaid õnn, et selles liiklusõnnetuses ükski inimene viga ei saanud," nentis Kasemets.

Kui keegi näeb liikluses agressiivset käituvat juhti, tuleks tal pigem lasta oma teed sõita ning anda sellisest autost teada liiklusliinile 14900.

Kui aga kaasliikleja rikub liikluseeskirju, tuleks juhtunust teavitada politseid lühinumbril 110.