Õnnetus juhtus Lääne-Virumaal Vihula vallas Sagadi bussipeatuse juures, kus Võsu poolt Rakvere suunas liikunud sõiduauto Nissan sõitis üle vastassuunavööndi vasakule poole teelt välja võssa.

Autos viibisid õnnetuse toimumise hetkel 36-aastane naine ning tema kaks last. Rakvere päästjate sõnul hakkasid kaasliiklejad Nissanit juhtinud naist pärast liiklusõnnetust elustama, ka päästjad ja meedikud üritasid naist elule tagasi tuua, kuid paraku ei andnud pingutused tulemusi. Naine hukkus sündmuskohal.

Politsei selgitas välja, et sõidukit juhtinud naine oli turvavööga kinnitatud ning omas vastava kategooria juhtimisõigust. Ka sõiduki tagaistmetel istunud 3- ja 9-aastane tüdruk olid nõuetekohaselt turvavarustusega kinnitatud. Lapsed õnnetuses viga ei saanud.

Õnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustas Ida prefektuur kriminaalmenetlust. Sündmuskohal olnud meedikute esialgne hinnang oli, et juhil võis olla terviserike, kuid ametliku vastus tuleb pärast lahangut ja menetlustoimingute lõppu.

Täna õhtuks olid õnnetuse toimumispaika ilmunud lillekimbud ja küünlad, et mälestada avariis hukkunud 36-aastast kahe lapse ema.