Delfi lugeja saatis meile video uljast rallimehest, kes sooritab Tallinnas Vabaduse puiesteel suure USA pikapiga üsna riskantseid manöövreid.



Lugeja jagas meiega videot linnaliikluses pööraselt kihutavast BMW-st. "Tööle jõudes teavitasin juhtumist ka politseid. Tundus, et midagi hullu BMW-ga ei juhtunud. Kindlasti polnud tegu väljavihastatud juhiga, kellele oleks ette keeratud ja kes oleks soovinud seetõttu kätte maksta. Noormees sõitis minu järel terve Filtri tee ja eiras väga selgeid märke, et tee läheb kitsamaks," selgitas video autor.

Tallinnas Narva maanteelt Viru ringile sõites jäi Delfi lugeja kaamerasilma ette üks nahaalselt liikluseeskirju eiranud Audi.
Barack Obama saabumise hommikul püüdis Delfi lugeja kaadrisse tumeda Volkswageni, mille juht üritas hoolimata politsei poolt üles seatud teetõkkest jätkata sõitu mööda Liivalaia tänavat vaid hetk enne seda, mil president Obama soovis mööda Tartu maanteed lennujaamast tulles ületada sama ristmikku.

Mustamäe ja Nõmme piiril tegutses BMW roolis olnud mees äraarvamatult. Ja sõitis siis edasi.

Delfi lugeja saatis meile video liiklusraevust Tartu maanteel. Lugeja sõnul sõitis kaubik terve tee rahulikult tema taga, kõrvalasuval tühjal sõidurajal, kuid otsustas 100 meetrit enne oma sõiduraja lõppu, et peab ilmtingimata kahest kõrvalreas vuravast autost mööda pääsema. Mis edasi sai, näete juba videost.

Teisipäeva õhtul põrkasid Tallinnas Paldiski maanteel kokku kolm autot, pealtnägijate sõnul ja ka videotõestuse järgi eelnes sellele vähemalt kahe auto võidukihutamine.

See tume Volkswagen kihutas Tallinnas Sõpruse puiesteel mööda bussirada ja ka videost on näha, et ta eesmärk ei olnud parempööre vaid ikka teistest kiiremini mööda saamine. On uskumatu, kui vähe autojuhid sellise ilmaga jalakäijatele mõtlevad! 


Delfi lugeja saatis meile video kärsitust liiklejast Audi roolis, kes sooritab möödasõidu eessõitvast autost paremalt poolt.

"Sõitsin Tallinnas Seewaldi ristist üle, kui järsku ilmus sebrale rattur, kes pääses surmasuust väga napilt," kirjutab video autor.