Vesiloo on kohtu all, sest teda süüdistatakse Tulevi jõhkras peksmismises. Vesiloo kaitseb end väitega, et tal on diagnoositud unes käimise sündroom ja ta ei mäleta midagi sellest, mis peksmisööl toimus.

Viimasena andis tunnistusi Vesiloo. Tema sõnul tulid nad 24. augustil 2013 Vesiloo sugulase juurest ürituselt ja enne keskööd koju jõudes algas skandaal, sest Tulev süüdistas teda Vesiloo telefonis olevate sõnumite tõttu truudusetuses ja uuris, kes on Kadri ja kes on Liis. Vesiloo sõnul on tal sellenimelisi naistuttavaid mitu.

Nad pesid hambad ära, aga Tulev oli tema sõnul täiesti endast väljas ja hakkas teda sõimama. "Lits mees", "aasta isa" ja muud taolised fraasid lendasid Vesiloo suunas, kes vastas samamoodi. Armukadedusest tulenevad tülid olid nende suhtes iganädalased.

Kohtusaalis oli täna ka kivistunud näoga Triin Tulev, kellel oli kaasas oma kaitsja Maria Mägi. Viimane juhtis tähelepanu, et esimesel ülekuulamisel 12. septembril 2013 Vesiloo eitas tülisid ja kinnitas, et nende vahel polnud tülisid ega vaidluseid.

Vesiloo tunnistas täna kohtus, et vaikis tollal tülid maha temaga tol korral kaasas käinud advokaadi soovitusel. Hiljem vahetas ta advokaati, praegu kaitseb teda Aadu Luberg. Tollal lootis ta veel Tuleviga ära leppida ja lootis, et nende suhe saab jätkuda.

Vesiloo sõnul vastas ta Tulevi sõimule samasuguse sõimuga. Tema sõnul oligi nende suhe täis tülisid, millele järgnes äraleppimine.

Tol õhtul lõppes tüli sellega, et Tulev läks nende magamistuppa ja keeras ukse seest lukku. Vesiloo jäi magama elutoa diivani peale.

Ärkas ta järgmisel päeval oma voodis magamistoas, Tulev oli kadunud. Tuba oli kõik korras, segadust polnud, küll aga oli Tulevi telefon välja lülitatud. Ta hakkas naist taga otsima ja avastas, et naise tuttav süüdistab teda naise peksmises.

Vesiloo süüdistas Tulevit selles, et too nõudis talt 65 000 eurot, et naine ei esitaks tema vastu süüdistust. Mõnda aega nad veel suhtlesid ja Vesiloo lootis suhet päästa. Tulev ütles mehe sõnul, et raha on vaja korteri ostmiseks, sest ta ei tunne ennast enam mehe juures turvaliselt.

Tulev saadab talle Vesiloo sõnul siiani sõnumeid, milles ähvardab end ära tappa. Viimase sai ta eelmisel kolmapäeval, kui Tulev saatis talle meili, et ta enam ei jaksa ja läheb ära nende lapse juurde. Tulev oli teinud abordi, sest kartis, et peksu tõttu sünnib laps surnuna.

Vesiloole tehakse tema kaitsja soovil uuesti kohtupsühhiaatriline ekspertiis, mis peab näitama, kas tema unehäire tõttu andis ta endale vahejuhtumi ajal aru, mida teeb.