Kui auto oli “karpi” sõidetud ning selle hoog oli maas, püüdis mees ikkagi edasi sõita ning üks kõrvale põiganud jalakäija lõi end vastu liiklusmärki ära. Kiirabi viis end ära löönud mehe tervisekontrolliks haiglasse ning pärast seda lubati ta koju, teatas PPA pressiesindaja Ilmar Kahro Delfile.


Politseinikud pidasid sündmuskohal kinni autot juhtinud mehe, keda kahtlustatakse raskes kuriteos ning täna võttis kohus ta prokuratuuri taotlusel vahi alla. Kinnipidamise viis läbi politsei eriüksus.

Tagaajamist pealt näinud Jekaterina kirjeldas venekeelsele Delfile, et ta oli Mustakivi Selveri ja Lasnamäe Centrumi vahelisel ristmikul, kui ta nägi nelja Punase tänava suunas kihutavat autot. Kõik autod olid selleks ajaks juba viga saanud.

Kõige ees kihutas tume Land Cruiser, mis oligi arvatavasti auto, mida taga aeti. Tagaajamine lõppes Lasnamäe turu bussipeatuse juures, kus olid nii politseiautod kui kiirabi.

Keskkriminaalpolitsei uuritavast kriminaalasjast endast lubas politsei lähemalt rääkida eeluurimise edenedes.

Politseinikud käisid täna hommikul sündmusesse sattunud jalakäijal külas, palusid juhtunu pärast vabandust ning soovisid kiiret paranemist.