Riigiprokuratuuri pressinõuniku Carol Merzini sõnul on pettuses kahtlustatavaid hetkel 10 ja kõik nad on seotud Narva Transiga. Prokuratuuri esindaja lisas, et kuna kohtueelne menetlus on siiski veel käimas ning selle lõpuaega prokuratuur prognoosida ei oska, siis ei saa ka konkreetsetest nimedest veel rääkida.

Keskkriminaalpolitsei menetleb ja riigiprokuratuur juhib menetlust kriminaalasjas, milles kümmet isikut kahtlustatakse kihlveopettust seoses Eesti jalgpalli meistriliiga klubi Narva Transi mängudega.

Praeguseks on kahtlustuse saanud kümme isikut seoses sellega, et spordiennustustega tegelevatest kihlveokontoritest on saadud pettuse teel varalist kasu. Kihlveopettuse kahtlus lasub hetkel jalgpalliklubiga Narva Trans seotud mängudel Eesti meistriliigas.

Kriminaalmenetlus puudutab perioodi alates 2011. aasta kevadest kuni käesoleva ajani.

Jalgalliliit on teatanud, et kõik, kes antud asjas süüdi tunnistatakse, saavad karmi karistuse.

Eesti Päevaleht kirjutas novembris, et politseihaarang, mis lõppes oktoobris terve algkoosseisu jao Narva Transi mängijate käte raudu panemise, nende kodude läbiotsimise ja arvutite konfiskeerimisega, oli üks peatükk üha tõsisemaks muutuvast ülemaailmsest võitlusest jalgpalli räsivate kihlveopettustega. Probleem jõudis jalgpallijuhtide teadvusse 2011. aasta alguses Eesti ja Bulgaaria vahelise maavõistlusega, kus kohtunikud hakkasid mängu ära tegema.