Lääne prefektuuri pressiesndaja Kaja Graki sõnul ei ole noormehe otsingud praeguseks vilja kandnud. "Hetkel käib erinevate versioonide kontrollimine, infokildude kogumine ja kõik politseitöö taktika spetsiifika valdkonda kuuluv," kommenteeris Grak Delfile.

Politsei sõnul ei ole praegu enam mastaapset maastikuotsingut otstarbekas teha ning Sveni üritatakse leida teisi meetodeid kasutades.

Varem on spekuleeritud, et Sven võis Muhumaalt hoopis mandrile liikuda. Politsei teatel ei ole neil veel andmeid selle kohta, kuhu noormees täpsemalt suunduda võis. "Praegu ongi seis selline, et on erinevaid versioone tema liikumise kohta ja igasuguseid andmeid kontrollitakse," ütles Grak ning lisas, et nende versioonide sisu politsei ei ava.

Maastikuotsingute käigus on nüüdseks läbi kontrollitud suur osa Muhu saarest. Noormehe kadumisele järgneval päeval olid tema otsimiseks kaasatud ka vabatahtlikud ja helikopter.

Sven on 190 sentimeetrit pikk, blondide juuste ja saleda kehaehitusega. Teadaolevalt olid tal lahkumise hetkel jalas sinised teksapüksid, hallid botased ja seljas tume jakk.

Politsei palub kõigil, kes on Sveni näinud või kel on infot tema asukohast, helistada telefonil 5348 9666 või lühinumbril 110.