Politsei sai kell 16.17 teate liiklusõnnetusest Valga-Uulu maantee 103. kilomeetril umbes üks kilomeeter Lodja külast Pärnu poole. Esialgse info kohaselt sooritas üks sõiduauto teisest möödasõitu ja kaotas juhitavuse.

Kokkupõrke vältimiseks kaldus vastu tulnud veoauto Volvo vastassuunavööndisse ja põrkas kokku seal liikunud sõiduautoga Toyota. Sündmuskohal hukkusid seda sõiduautot Karin (42) ja autos tagaistmel istunud Maret (5).

Volvo veoki roolis oli vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust mitte omav 57-aastane Koit.

Kõigil õnnetuses osalenutel olid turvavööd kinnitatud ja laps oli paigutatud nõuetekohaselt ka turvatooli. Sõiduautod liikusid suunaga Pärnu poole ja veoauto suunaga Kilingi-Nõmme poole. Möödasõidul olnud sõiduautot Huyndai juhtinud naine ega veoauto roolis olnud mees õnnetuses vigastada ei saanud.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri tunneb kaasa hukkunute lähedastele. Ta paneb kõigile liiklejatele südamele, et muutlike ilmastikuoludega on oluline olla liikluses tähelepanelik ja ettevaatlik ning möödasõidule asudes tuleb veenduda selle manöövri ohutuses. Sinimeri sõnade kohaselt olid teeolud talviselt soolamärjad ja kohati lörtsiga kaetud.

Tähelepanu! Video mõned kaadrid võivad olla häirivad!

Jaga
Kommentaarid