„Üks lastest oli 4-5-aastane ja teine umbes 7-aastane. Mõlemad lapsed olid paanikas ja nutsid, ema ning tankla töötajad aga šokiseisus,“ kirjeldas patrullteenistuse vaneminspektor Aleksandr Kukk. „Olen ka varem taolise juhtumiga silmitsi seisnud ja tean, et reageerida tuleb koheselt, jätmata narkomaanile aega end koguda. Hirmu ja kõhklust ei tohi välja näidata. Õnneks olen ka parasjagu suure kasvu ja koguga ning ilmselt mõjus talle ka vormi nägemine, sest mees põgenes kiiresti. Selliste tegelaste käitumine võib olla täiesti etteaimamatu.“

Tankla töötajate sõnul oli mees end sulgenud tualettruumi ning sealt väljudes oli juba nähtavate narkotunnustega. Ilmselt asus ta tanklast väljumise järel koheselt järgmise annuse jaoks raha kerjama. Endast nõrgemate suhtes võivad narkomaanid aga üles näidata julmust ja jõudu.

Naine põgenes teda ähvardama hakanud narkomaani eest lastega tanklasse. „Täiesti õige käitumine, alati tuleb kiiresti liikuda kohta, kus on kaasinimesi ja mitte jääda hirmust kangena seisma, veel hullem laskuda narkomaaniga sõnavahetusse. See vaid ärritab teda, sest uut doosi vajava narkomaani eesmärk on saada raha ning selle nimel on ta valmis kõigeks, ka vägivallaks. Hea, et seekord niigi läks. Tanklat teenindava turvameeskonna või politsei tulek võtab aega ja kes teab, mis oleks võinud juhtuda,“ on vaneminspektoril väikese abiteo üle hea meel.