"Augustis leiti Nõmme linnaosas metsatukast vägivalla tundemärkidega naise surnukeha. Surnukeha saadeti surma põhjuste selgitamiseks ekspertiisi. Tänaseks saab politsei kinnitada, et tegu on 2011. aastal teadmata kadunuks jäänud Tatjana Tomingase surnukehaga," teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro.

"Naise surma uurimiseks käib kriminaalmenetlus tapmist käsitleva paragrahvi alusel," lisas Kahro.

Tomingas jäi kadunuks 20. juulil 2011 Pääskülas Rohula tänav 19 majas. Politsei leidis sealt sama aasta novembris verejäljed, mis viitasid tema tapmisele, aga surnukeha leida ei õnnestunud.

Tatjana Tomingase nimi kerkis Eesti Ekspressi teatel avalikkuse ette 2005. aastal, mil ta lahutas oma abielu Richard Tomingase, Arco Vara suuromanikuga. “Minu elu on klassikaline näide sellest, kuidas meest toetavale naisele pärast lahutust kott pähe tõmmatakse,” ütles Tatjana Tomingas ise ühes tollal antud intervjuus.

Ühisvara jagamisel sai Tatjana 10 miljonit krooni ning elumaja, aga oleks pidanud saama vähemalt 200 miljonit krooni. Nimelt kuuluvad perekonnaseaduse kohaselt ühisvara hulka abielu jooksul omandatud aktsiad. Lahutamise hetkel oli Tomingaste aktsiate väärtus 400 miljonit krooni. Tatjana jäi rahast ilma, sest Richard tegi väikese triki. Ta hoidis osa oma varast ema nimel. Pärast lahutust kinkis ema varad pojale tagasi ning Tatjana oligi sadadest miljonitest ilma. Naise väitel aga soetati pere osalus Arco Varas 1990. aastate alguses just tema säästude eest.

Jaga
Kommentaarid