Süüdistuse järgi olid Aleksei Barulin ja Lilia Barulina prostitutsiooni vahendamisega tegeleva mitteametliku firma Shell omanikud ning tegelesid bordelliäriga 1999. aasta sügisest saati kümme aastat. Lilia Barulinat karistati reaalse vangistusega ning ta peab vangis olema kolm aastat ja ühe kuu.

Aleksei Barulini karistuseks jäi nelja-aastane tingimisi vangistus nelja-aastase katseajaga. Alekseilt konfiskeeriti ka kinnipidamisel ja ka läbiotsimisel leitud sularaha 438,96 eurot, mis kanti riigituludesse. Lilia peab pärast vanglast vabanemist aasta jooksul riigituludesse tasuma 55 586,04 eurot.

Lisaks olid bordellifirmas tööl autojuhid ja dispetšerid, keda karistati tingimisi vangistusega.Tingimisi karistused määrati Tatjana Ždanovale, Jelena Rodjukovale, Olga Sokolovale, Viktor Rodjukovile, Eduard Popovile, Aleksandr Loktinile, Pavel Legovitšile ja Dmitri Mochalovile. 

Süüdistuse järgi tegelesid omanikud prostituutide otsimise, telefoninumbrite levitamise, ühenduse liikmete töö kontrollimise ja teenitud raha jaotamisega liikmete vahel. Dispetšerid võtsid prostituute tööle, kontrollisid nende tööd ning maksid prostituutidele ja autojuhtidele tasu välja. Autojuhid sõidutasid prostituute klientideni ning võtsid raha vastu.

Karistuseks tingimisi vangistus

Süüdi ja liitkaristusena kolmeks aastaks ja neljaks kuuks mõisteti vangi Pavel Legovitš, kelle karistust ei pöörata täitmisele, kui ta sama pika katseaja jooksul ei pane toime uut tahtlikku kuritegu. Riigituludesse konfiskeeriti mehelt kinnipidamisel leitud 191,73 eurot.

Viktor Rodjukovile mõisteti liitkaristusena kolm aastat ja kaks kuud vangistust, mida ei pöörata täitmisele, kui ta kolme aasta ja kuuekuulise katseaja kestel ei pane toime uut tahtlikku kuritegu. Riigituludesse mõisteti mehelt välja 319,56 eurot, mis tuleb tasuda kolme kuu jooksul.

Jelena Rodjukovale mõisteti liitkaristusena neli aastat vangistust, mida ei pöörata täitmisele, kui ta nelja-aastase katseaja kestel ei pane toime uut tahtlikku kuritegu. Lisaks peab ta aasta jooksul tasuma riigituludesse 1597,97 eurot laiendatud konfiskeerimise asendamiseks.

Kolmeks aastaks ja neljaks kuuks mõisteti vangi Olga Sokolova, kellel algas täna kolme aasta ja kuue kuuline katseaeg. Naise perekondlikku seisundit arvestades tuleb Sokoloval korraga ära kanda viis päeva vangistust, raha ta riigituludesse kandma ei pea.

Dmitri Mochalov ja Aleksander Loktin mõisteti liitkaristusena vangi neljaks aastaks ja neljaks kuuks, kuid nende karistust ei pöörata täitmisele, kui nad sama pika katseaja jooksul ei pane toime uut tahtlikku kuritegu.

Eduard Popovi karistuseks mõisteti liitkaristuseks kolm aastat ja üheksa kuud, mida ei pöörata täitmisele, kui ta sama pika katseaja jooksul ei pane toime uut tahtlikku kuritegu. Riigituludesse tuleb Popovil kolme kuu jooksul tasuda 550 eurot.

Tatjana Ždanova liitkaristuseks sai kolm aastat ja kuus kuud vangistust, millest ära tuleb kanda 15 päeva ning ülejäänut ei pöörata täitmisele, kui ta kolme ja poole aasta jooksul ei pane toime uut tahtlikku kuritegu. Riigituludesse tuleb naisel aasta jooksul tasuda 917,30 eurot.

Lisaks tuleb süüdimõistetutel tasuda sundraha 695,05 eurot ja kaitsjatasu õigusabi eest.