Liiklusõnnetus toimus Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maantee 84. kilomeetril, ütles Delfile Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja. Üks veokitest süttis põlema ja kohale saabunud päästjatel kulus leekide summutamiseks 10-15 minutit.

Väikebussis Ford Transit reisinud mees ja naine toimetati Järvamaa haiglasse arstlikku kontrolli ning lubati hiljem kodusele ravile.

Politseile anti vahetult enne liiklusõnnetust kell 12.09 teada samas piirkonnas ebakindlate sõiduvõtetega liikunud raskeveokist. Info saanud politseipatrull oli sündmuskoha poole teel, kui kell 12.16 anti teada juhtunud liiklusõnnetusest. Seos teate ja juhtunud liiklusõnnetuse vahel on selgitamisel.

Kuma raadio reporteri sõnul oli õnnetuskohal ümber läinud kaks suurt veokit: neist üks oli keset maanteed ning teine pooleldi kraavis ja ühe otsaga tee peal. Kraavi vajunud veoki kabiin sattus suure merekonteineri alla ja päästjad pidid sealt hukkunud juhi välja lõikama.

Teise veoki kabiin jäi keset maanteed ja süttis põlema ning seal olnud juht hukkus samuti. Õnnetuspaigas toimus ka väike plahvatus, kuid selle põhjus pole esialgu teada, tegemist võis olla kütusepaagiga, rääkis Kuma reporter.

Kolmas veok jäi ratastele ja sellel purunes vaid kõrvaistuja poolne esimene nurk ning juht jäi terveks. Kraavi sõitnud väikebussil Ford on puruks tagumine vasakpoolne nurk ja esiosa. Väikebussis reisinud mees ja naine said vigastada. Nad toimetati Järvamaa haiglasse arstlikku kontrolli ning lubati kodusele ravile.

Kõik liiklusõnnetusse sattunud sõidukid kandsid Eesti Vabariigi registreerimismärki.

Liiklusõnnetuste asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Rohkem fotosid võib näha aadressil www.jt.ee