1931.aastal sündinud Melissa Kuusk jäi kadunuks eile õhtul. Memm lahkus Salme vallas Ansekülas asuvast Kaasiku talust kella 20 ja 21 vahel.

Õhtul oli otsingutele kaasatud politsei, PPA lennusalga kopter ja teenistuskoer. Otsingud tulemusi ei andnud.

Täna hommikul alustati taas otsingutega. Ligi tund aega tiirutas Anseküla kohal taas lennusalga helikopter, kuid ka tänased otsingud ei andnud tulemust.

Kopteri pardal oli ka Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse piirkonna vanem Meelis Juhandi, kelle sõnul oli jälgitav ala kaetud lehtmetsaga ja suhteliselt hea läbipaistvusega. Kahjuks aga otsing tulemust ei andnud.

Juhandi sõnul ei ole välistatud ka võimalus, et Melissa Kuusk end tee ääres autole „hääletas.“ Ka poeg Lembit Kuuse sõnul oli varemgi ema end autodele „hääletanud.“

Majaperenaise Marvi Kuuse sõnul pesi ta eile õhtul kraanikausis nõusid ja memm sõi oma toas. Ühel hetkel kuulis ta, et õueuks kolksub tuule käes. Vaatama minnes oli memm toajalatsid vahetanud õuejalatsite vastu ja majast lahkunud. Alguses otsiti memme oma jõududega, otsiti kella kaheksast kümneni ja siis veenduti, et midagi on juhtunud.

Marvi Kuusk helistas seejärel päästekeskusesse, kes omakorda teatas juhtunust politseid.

Lahkudes kodust oli Melissa Kuusk riietatud väga kergelt, jalas tumedad kummikud, seljas õhuke halli värvi jakk ja musta värvi seelik ja peas tumesinine kootud müts. Melissa Kuusk on 1,50 cm pikk ja tal on hallid lühikesed juuksed.