Esimene õnnetus juhtus kella kahe paiku päeval, kui Leedu numbrimärkidega veoauto Scania vajus Anna-Peetri teel Vedruka teeristi lähistel paremale poole teelt välja ja vajus külili, rääkis Delfile Kaspar Kokk Kuma raadiost.

Masinal oli peal umbes 20 tonni piima, mis pidi Leetu jõudma.  Külilil vajunud autost  pumbati piim teise autosse ümber. Juht vigastada ei saanud ning kohale kutsutud suur treiler tõmbas masina tagasi ratastele.

Teine õnnetus juhtus Pärnu-Rakvere maanteel Vodja-Esna teeristist paarsada meetrit Paide poole. Liinibussi juht sõitis enda sõnul õigest teeotsast mööda ja tahtis teha tagasipööret, kuid ei leidnud õiget teeotsa üles ning vajus tagumise otsaga lumme.

Bussis olnud inimesed, teiste hulgas ka koju sõitvad kaitseväelased, proovisid aidata bussi välja kaevata, kuid sellest ei olnud suurt abi. Lõpuks kutsuti kohale Järva Teede rasketehnika, mis tõmbas mõne minutiga bussi tagasi teele ning viimane sai oma teekonda jätkata. Inimesed ei saanud ka selles õnnetuses kannatada, ainult nende kodutee venis oodatust pikemaks.