Läänemere teel tõstis eile öö hakul möllanud torm lendu parkinud auto ning murdis samas lähedal maast välja suure paplipuu, kirjeldas Delfi kaastöötaja.

Lisaks arvukatele murtud puudele ning lõhutud trammiliinidele tekitas võimas vihmasadu mitmes pealinna piirkonnas uputusi. Üleujutus tekkis eile öö hakul Tallinna tavapärases uputuse piirkonnas Tuukri tänaval, ent veetase oli kõrge ka Tondil Pärnu maantee 139 juures, kus autod pidid lainetega võitlema.

Vabaõhukooli tee nägi aga pärast tormi välja üsna räsitud - tee oli kaetud murdunud puude ja okstega.

Möödunud ööpäeval registreeriti Tallinnas kaheksa ja Harju maakonnas viis väljakutset keeristormi järgsete kahjustuste likvideerimisele. Puid oli langenud sõiduautodele, elektri- ja trammiliinile. Teadaolevalt inimesed vigastada ei saanud, teatas Delfile siseministeerium.

Delfi lugeja, kas sinu kodukandis tekitas torm ja vihm samuti pahandust? Saada fotosid! Ootame pilte ja lugusid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.