Politsei sai teate, et kella 23.20 paiku oli juhtunud liiklusõnnetus Are vallas Are-Suigu tee 7. kilomeetril. Are suunas liikunud sõiduauto Peugeot sõitis seni teadmata põhjustel teelt välja ja rullus üle katuse. Autot juhtinud 32-aastane mees paiskus autost välja ning jäi auto ja maapinna vahele ning hukkus sündmuskohal. Mees oli õnnetuse juhtumise ajal autos üksi. Esialgsetel andmetele oli turvavöö avatud asendis.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust, mille käigus selgitatakse välja, kas mees oli kaine. Esialgse info kohaselt ei ole alust arvata, et auto oleks liikunud ülisuure kiirusega.

Pärnu politseijaoskonna juht Tõnu Kivis tunneb kaasa hukkunud mehe lähedastele. „Traagiline juhtum kohustab taaskord kõigile autodega liiklejatele meelde tuletama, et sõitma asudes on vaja kinnitada turvavöö. Kinnitatud turvavöö suurendab märgatavalt võimalusi raskemate vigastuste vältimiseks. Turvavarustuse kasutamine on kohustuslik nii autojuhile kui ka kaasreisijatele,“ tuletab Kivis meelde.