Esialgsetel andmetel võis Rävala puiestee kontoris aset leidnud vargus toimuda 15. juuli õhtul kella 19.50-19.57 vahel. Kahtlustatav oli majas juba varem, ilmselt 19.13 ajal.

Uudisteportaali töötajad avastasid varguse hommikul tööle tulles ning juhtunust teavitati ka politseid. Varga tekitatud täpset kahju ei osanud Delfi vastutav väljaandja Allan Sombri veel öelda, ent tema sõnul oli seitsme sülearvuti soetamismaksumuseks umbes 100 000 krooni.

Arvestades varga oletatavat liikumist võis ta olla majas või Delfi kontoris ka varem käinud. Delfil on olemas turvakaamera videost pärit võimaliku kahtlustatava foto, kus on näha noormees, kel on õlal vähemalt kolm rasket arvutikotti.

Käesolevale artikile on reageerinud ka mitmed lugejad, kelle info kohaselt on samade tundemärkidega kahtlustatav teinud kurja 30. juunil Tammsaare Ärikeskuses ja 1. juulil Pärnu mnt 105 kontorihoones. Ilmselt tegutses sama varas ka Madara tänava büroohoones.

Fotod valvekaamerast:

Järgnevast kirjas on kirjeldatud ka kahtlase isiku "töövõtteid":

"Kolmapäeval 30.06 kella 18 paiku oli meie ärikeskuses tegutsemas isik, kes oli majja sisenenud ilmselt sooviga panna toime salajane vargus büroodest.

Tema käitumismall oli järgnev:

Kui töötaja sisenes oma büroosse, sisenes ka varas tema järel, rääkides ise samal ajal mobiiltelefoniga. Enesekindla näoga proovis isik edasi suunduda kabinettidesse, kus töötajaid kohal ei ole. Õnneks peatati ta ühes büroos tähelepaneliku sekretäri poolt enne, kui ta kuriteo jõudis toime panna. Küsimusele, kelle juurde soovite minna, vastas ta, et soovib osta kassasüsteeme. Nimetatud firmal ei ole kassasüsteemide müümisega mingisugust pistmist.

Lisame ka turvakaamera väljavõtte noormehest, kes majas tegutses. Isiku tundemärgid:

Meesterahvas ~30 aastane, tumedad juuksed, päikeseprillid ülestõstetuna pea peal, suur laptopi kott õlal, seljas hele linane särk. Üldmulje: viisakas ja korralikult riides noormees."