Politsei sai täna kell 4.55 häirekeskuse vahendusel teate, et Saaremaal Leisi vallas Upa–Leisi tee 16. kilomeetril on juhtunud liiklusõnnetus, teatas Lääne politseiprefektuur.

Esialgse hinnangu kohaselt oli sõiduautol Volvo, mis sõitis suunaga Kuressaare poole, purunenud suurel kiirusel pärast lauget kurvi vasak tagarehv, mille tulemusena kaotas sõiduk juhitavuse ja sõitis vasakule teelt välja viljapõllule ning rullus mitmeid kordi üle katuse.

Vaata fotosid sündmuskohalt:

Autos viibis õnnetuse toimumise ajal neli inimest. Autost paiskus välja kõrvalistuja, 1985. a sündinud naine, kes oli turvavööga kinnitamata. Teised sõidukis viibinud isikud olid turvavöödega kinnitatud. Auto rehvid ei vastanud tehnilistele nõuetele: tagateljel naastrehvid, esitelje rehvid liialt kulunud. Juhil, 1972. a sündinud mehel, tuvastas politsei alkoholijoobe.

Sündmuskohalt toimetati Kuressaare haiglasse sõidukijuht, autost välja paiskunud kaasreisija ja kõrvalistuja taga viibinud 1990. a sündinud neiu. Autost väljapaiskunu jäeti ravile Kuressaare haiglasse, teistel vigastusi ei tuvastatud. Vigastusteta pääses ka juhi taga istunud 1988. a sündinud noormees.

Juhtunud liiklusõnnetus on kui õpikunäide sellest, kuidas ei tohi: juht joobes, lubamatult suur kiirus, kinnitamata turvavöö ja tehniliselt mittekorras auto.