Tallinna Lennujaamas olid pühapäeva õhtul ligi 40 fänni, kellest enamus oli riietatud musta. Fännid olid kohal ligi pool tundi enne lennuki maandumist.

Bänd kavatses anda paariminutilise intervjuu lennujaamast väljudes, kuid fännid ja fotograafid vajusid bändile nii peale, et staarid olid sunnitud lahkuma Mercedesega hotelli poole.

Eestimaale saabus bändi kaks liiget — Dave Gahan ja Martin Lee Gore. Bändi kolmas liige Andy Fletcher saabub Eestisse homme.

Depeche Mode’i kontserdi korraldaja BDG pressiesindaja Ingrid Peegi sõnul soovivad bändi liikmed enne kontserti veidi ringi vaadata ja proove teha.

“Bändi põhiliseks sooviks on laitmatu kvaliteet selles osas, mis puudutab nende esinemist, kuna neile on väga oluline, et publik saaks maksimaalse elamuse,” ütles Peek BNS-ile.

BDG ootab kõigi kolme Balti riigi pealinnades toimuvatele Depeche Mode’i kontserditele kokku üle 40.000 inimese. Peegi sõnul loodetakse kõige enam rahvast — üle 20.000 inimese — 31. augustil Vilniuse-kontserdile.

Kolm päeva varem Tallinnas toimuvale kontserdile ootab korraldaja vähemalt 10.000 inimest ja teist samapalju 29. augustil Riia-esinemisele.

Depeche Mode’i soojendusesineja on Läti menubänd Brainstorm.

28. augustil Tallinna lauluväljakul oma Euroopa-turneed alustav Depeche Mode toob publikuni mais ilmunud uue plaadi “Exciter” värsket materjali ning ka oma varasemat loomingut.

Pärast esinemist 28. augustil Tallinnas annab Depeche Mode 29. augustil kontserdi Riias ja 31. augustil Vilniuses.

Inglise ansambel Depeche Mode alustas tegevust 1980. aastate alguses nn. elektroonilisel ärkamisajal. Praegu kultusbändiks kujunenud Depeche Mode on oma ligi 20-aastase tegevuse jooksul müünud üle 40 miljoni albumi.

Ansambli põhituumiku moodustavad Dave Gahan, Martin L. Gore ja Andrew Fletcher.