FBI tegevjuht Kaia Hunt kinnitas ETAle, et enamik ligi kahest tuhandest sooduspileti tellijast peaks olema selle kätte saanud.

Hundi sõnul oli algul piletite tellimisel tehniline probleem. Tema sõnul jõudsid registreerinute nimed küll kohale, kuid kontaktandmed läksid kaduma.

“Kui ost on sooritatud, on pangaandmed kirjas ja piletid olemas,” kinnitas Hunt. Kuidas piletit kätte saada, seda hakkab FBI alles otsustama. FBI pressiesindaja Ingrid Peegi sõnul läheb 28. märtsil alanud piletimüük normaalselt. “Oleme täiesti rahul,” ütles Peek ETAle.

Kuna Depeche Mode alustab 28. augustil Tallinna lauluväljakult oma Euroopa turneed, on Rootsi, Soome ja Venemaa fännid pannud sellele kui tuuri esimesele kontserdile juba piletid kinni.

Depeche Mode esitab Tallinnas maikuus ilmuva uue plaadi “Exciter” värsket materjali ning ka säravamaid pärleid oma varasemast loomingust.

Depeche Mode uus singel “Dream On” on üle Euroopa raadiotes saavutanud juba suure mängitavuse ning kogunud väga palju positiivset vastukaja.

Inglise bänd Depeche Mode alustas 80ndate alguses elektroonilisel ärkamisajal, kui futuristlikud masinmuusikud vajasid läbimurdeks meeldejäävaid hümne.

Praeguseks kultusbändiks kujunenud Depeche Mode on oma ligi 20aastase tegevuse jooksul müünud üle 40 miljoni albumi. Bändi põhituumiku moodustavad kolm liiget — Dave Gahan, Martin L. Gore ja Andrew Fletcher.

Viimati andis bänd albumi “Ultra” välja 1997. aastal. Pikale pausile järgnevale uuele ja värskele albumile “Exciter” ennustatakse suurt menu.

Ansambel tuleb Eestisse teist korda. Esimest korda oli Depeche Mode Eestis 2. septembril 1998. aastal ning andis kontserdi Tartu lauluväljakul.