Parkimisõiguse müügist laekus linna kassasse oktoobris 5,8 miljonit krooni, mida on 1,5 miljoni krooni võrra rohkem, kui eelmise aasta oktoobris. Tänavu kümne kuuga teenis Tallinn parkimisõiguse müügist 48,2 miljonit krooni, teatas Tallinna pressiteenistus.

Viivistasudena laekus Tallinna linnale oktoobris 2 miljonit krooni. Kümne kuuga on viivistatudest laekunud 19,7 miljonit krooni. Parkimistasu maksmata jätnud sõidukijuhtidele vormistati oktoobris 5128 viivistasuotsust. Kümne kuuga vormistasid Ühisteenuste kontrolörid 46 613 viivistasuotsust. Seda on 5118 võrra rohkem kui mullu samal ajal.

AS Ühisteenused vastutab Tallinnas ka Transpordiameti ametnike otsusel teisaldatavate sõidukite äraveo ja parklas hoidmise eest. Rekordkuu oli ka teisaldatud sõidukite osas. Kokku teisaldati AS Ühisteenused hallatavasse teisaldusparklasse 1033 parkimiskorda rikkunud sõidukit. Kümne kuu jooksul on teisaldatud 7031 parkimiskorda eiravat või liiklust takistavat sõidukit.

AS Ühisteenused on Eesti juhtiv avaliku ja erasektori partnerlusel põhinev ettevõte. Ettevõtte põhitegevusteks on liiklus- ja parkimiskorralduse teenuse ning eri liiki kontrolliteenuste osutamine nii kohalikele omavalitsustele kui ka erasektorile.